U21-laget til trener Marc Bircham har mange spennende offensive typer. Petrasso, Hitchcock og Sharif er dominerende på dette laget. Hitchcock og Sharif har allerede fått vist seg frem blant de store gutta, med bravur, og Petrasso er en meget spennende spiller med sin ekstreme hurtighet.

Laget vant 3-2 mot Cardiff sist, og har kun tapt en kamp denne sesongen. 
Se video fra kampen mot Cardiff i bunn av artikkel.

Tabell U21

tabelldevelou211.png

 

U18-laget
Mye er nok ukjent fra dette laget, men vi vil ganske sikkert stifte bekjentskap med noen av dem innen et par år.
Steve Gallen er trener for disse unge guttene.

Mest kjent er nok kapteinen Darnell Furlong, kanskje fremdeles mest på grunn av sin mer kjente far, Paul Furlong, som er bortimot en spisslegende i QPR. Darnell følger ikke helt i den gamle spissens fotspor, men har heller valgt å beskytte målet fra sin plass på høyrebacken. Noe han gjør aldeles utmerket.
Andre navn som man bør se opp for på dette laget er Mitchell, Grego-Cox og Shopido.

Laget er ubeseiret og svært godtgående. Gallen/Furlong er en klassisk sammensetning i QPR-sammenheng, først og fremst som spissduo for A-laget på begynnelsen av 2000-tallet. På U18 er det altså bror til Kevin Gallen som er trener (Steve) og sønn av Paul Furlong (Darnell) som viderefører denne arven. Dette ser også ut til å være en suksessduo!

U18 tabell

u18tabel.png


Video fra U21: QPR-Cardiff 3-2

 

QPR: Lennox, Magri, Kpekawa, Diakite (Monthe 58), Sendles-White, Ehmer, Shariff, Sutherland, Hitchcock, Ephraim (Carreiro 68), Petrasso (Fitzpatrick 78).
Gule kort: Ehmer (83), Sutherland (87).
Mål: Hitchcock (1, 20), Petrasso (75)
 
Fremtiden er med andre ord lys!
 
U R'sss