Av STEINAR SÆTHER

18 badge Mil.pngPlutselig ramla det inn et nytt poeng! 1-1 ute av byen hos Luton var godt å se, for hjemmelaget kjemper med nebb og klør for å beholde statusen som Championship-klubb. De som redda oss tirsdag var Lumley i målet, et godt gammeldags raid av Osayi-Samuel og en klinisk avslutning fra Ball. Skulle nesten ikke tru han hadde gjort annet i hele sitt fotballiv, den godeste Ball...

Nå er det over til annen type motstand igjen. Millwall kjemper med løvebrøl og klør for å ta igjen Cardiff, som på sin nåværende 6. plass har 2 poeng og ett plussmål mer enn løvene på plassen under. 

Årsaken til at klubben fra The Den er der oppe på tabellen, er at de kun har tapt 1/4 av kampene sine og sluppet inn lusne 46 mål. Årsaken til at de ikke er innafor sluttspillssona er de 17 uavgjorte resultatene, som blant annet kommer av kun 50 skårede må. De 16 andre kampene er forstås vunnet. Løvene må sies å være i form med 3-1-1 nylig, de to siste er vunnet. 

Løvene har ingen spillere av stor betydning skada. Hos oss er Rangel ute, kanskje helt til slutten av neste sesong. Hugill og Wallace kan bli klare. Men hvor viktig er det at de blir klare? 2 kamper igjen og om ikke altfor lenge starter neste sesong. Så, jeg mener at de to ikke må erklæres friskmeldte om de ikke er 100% klare. Ingenting brenner under verken deres føtter eller QPR som klubb.

En som definitivt ikke blir klar, er en som er ferdig med klubben. I går ble Bright Osayi-Samuel solgt til Club Brügge for £4,7 millioner. Vi sier takk for en kort men flott karriere hos oss, og ønsker lykke til videre. Håper forresten på at QPR sine forhandlere har fått med en klausul om prosenter av videresalg, for verden har ikke sett det siste av BOS. Han har en god framtid foran seg i en større klubb enn belgierne kan skilte med.

Kampen i dag da? Regner med at Shopido spiller i BOS sitt fravær. Likevel trur jeg dette kan bli tynt. løvene er fysiske og med tanke på vårt unge lag - og kanskje fravær av målskårer Hugill - ser jeg for meg at dette ender med borteseier 0-1.