Billetter

Loftus Road har en kapasitet på drøye 18.000 tilskuere. I Championship er dette som regel god nok kapasitet, men noen av de mest populære hjemmekampene vil bli utsolgt.

Sesongbilletter
Supporterklubben har tidligere deltatt i en sesongkortordning. For sesongen 2021/22 er dette ikke gjeldende. 

Supporterturer
1-2 ganger per sesong arrangerer vi fellesturer til Loftus Road. Da forsøker vi å skaffe 30-40 billetter på forhånd.

Medlemsskap
Som en tommelfingerregel anbefaler vi reiseglade supportere å bli medlem i QPR, da dette gir forkjøpsrett på én billett per medlemsskap.
Medlemmene får dessuten tilgang på billettene to uker før de legges ut på det åpne markedet, en stor fordel, spesielt når vi møter noen av storklubbene og andre londonklubber.
De fleste reiser sammen venner og/eller familie. For å få tilgang på mer enn én billett, bør du slå deg sammen med andre medlemmer. Da kan man benytte vedkommendes medlemsnummer til å sikre seg billett nummer to etc.


Forumet er riktig sted å finne slike kontakter.

Adkomst

Undergrunn
Nærmeste stasjon er White City (Central Line). Fra T-banestasjonen tar det fem minutter å gå til stadion. Det er også mulig å reise til Wood Lane (Hammersmith & City line). Veldig praktisk om du bor i Paddington-området, og bare 5-600 meter ekstra å gå.

Buss
283 til Bloemfontein Road. 72, 95 eller 220 til White City station.

Hvis du har god tid før avspark kan du også vurdere å ta undergrunnen til Shepherds Bush (Central Line) eller Shepherds Bush Market ( Hammersmith & City line). Da kommer du til Uxbridge Road, hovedgata i Shepherds Bush, hvor det er et mye større utvalg av puber og butikker enn ved stadion.
Her finner du blant annet The Green Pub, og du finner det store kjøpesenteret Westfield. Både i Uxbridge Road, og i Goldhawk Road (på den andre siden av parken fra de to nevnte t-banestasjonene), ligger det en rekke puber hvor QPR-fansen samles før kamp. Gangavstand til stadion fra dette området er 10-15 minutter.
Fra sentrum av London kan du også ta buss 94 og gå av i Shepherds Bush / Goldhawk Road. Det tar litt lengre tid enn t-banen, men du får et fint inntrykk av byen.

Tribuneseksjonene

South Africa Road stand (hovedtribune/langside)
Med noen unntak, er det mulig å få billetter til hele seksjonen. Tribunen rommer også VIP-plasser, losjer og pressetribune.

Ellerslie Road stand (langside)
Her kan det være smart å unngå å kjøpe billetter i X-seksjonen. Denne ligger nærmest borteseksjonen, og ikke så rent sjeldent flyr skjellsordene mellom supporterne heftigst akkurat her.

The Loft (kortside)
Dette er hjemmeseksjonen, med billettsalg kun for medlemmer. Den desidert mest støyende delen av publikum befinner seg i Q-block, og de fleste kampsangene starter her. Nedre del (Lower Loft) er forbeholdt familiegrupper.

School End (kortside)
Øvre del er forbeholdt bortelagets supportere. Ved stor pågang åpnes også nedre del for bortefansen.

NB: På samtlige tribuneseksjoner befinner det seg plasser med såkalte "restricted view". Disse billettene går alltid sist, og innebærer at man blir sittende bak en støttepillar, eller så høyt at ytterste del av tribunetaket gir begrenset utsyn mot banen. Ved billettkjøp på nett står det gjerne et utropstegn ved slike billetter.

Toaletter
Finnes på samtlige seksjoner. Ta høyde for kø, spesielt rundt kampstart og i pausen.
Vakthold
I sine gule refleksjakker er disse godt synlige, og er strategisk plassert på tribuneseksjonene. Vis fram billetten, og de viser vei til riktig sted.
Mat/drikke
På kampdager rigges det opp rullende boder utenfor stadion. Her kan man få kjøpt pølser og burgere, samt brus.
Det er også salg av pølser, snacks og pai inne på tribunene. Øl selges kun før kampstart og i pausen. 

Skikk og bruk

Hvis du reiser sammen med kamerater som holder med bortelaget, er det smart å be disse holde en lav profil både på stadion og på pubene.
Bortefans må IKKE smugle inn synlige klubbeffekter på tribunenes hjemmeseksjoner - og det anbefales heller ikke å juble uhemmet ved scoring til «feil» lag! Det vises lite toleranse for denslags på engelske baner, og dere kan i verste fall risikere å bli kastet ut alle mann.

Vær også forsiktig med bruk av bortelagseffekter på pubene. Mange puber slipper ikke inn bortefans, og dette er husregler som kan bli endret fra kamp til kamp litt avhengig av hvem motstanderen er. Dessuten kan dere faktisk risikere trøbbel. QPR har en hard kjerne av bråkmakere som av og til dukker opp til overflaten og demonstrerer at de ikke er til å spøke med.

Stadionturer

Klubben arrangerer guidede turer inne på Kiyan Prince Foundation Stadium. Disse blir raskt utsolgt, så vær tidlig ute med bestilling.

Tidspunkter
Torsdag - 11:00
Lørdag - 11:00 (ikke på kampdager)
Kampdager, lørdag (avspark 15:00) - 10:00
Kampdager, søndag (avspark 16:00) - 11:00
Bestillinger kan gjøres gjennom det elektroniske billettsalget, eller ved å ringe 00-44-8444-777-007 (09:00-17:00 hverdager)

SuperStore

Klubben har to butikker, begge i South Africa Road, hvorav den største er en del av stadion. En mindre butikk ligger bak Queens Tavern (tidligere Springbok pub) 
Vær obs på at det på kampdagene kan det være ekstreme køer i begge butikkene. På andre dager er det som regel svært rolig, noe som gjør at man kan bruke god tid på å se seg om inne i butikken.

Åpningstider
Man-Fre: 0900-1700
Lørdag (ingen hjemmekamp): 0900-1700
Lørdag (kampdager): 0900-1700 (stengt under kamp, 1500-1645)
Søndag: stengt

Billettkontor

Ligger i South Africa Road, på stadion.
Kjøpte billetter kan sendes i posten eller sendes i e-post som PDF (da kan du selv skrive ut billettene). Billetter kjøpt tett opp mot avspark må hentes i billettluka.

Åpningstider
Mandag - Fredag 09:00-17:00
Lørdag (ikke kamp) 09:00-12:00
Kampdager: 09:00-kampstart

Puber

Queens Tavern ligger i South Africa Road, kloss inntil stadion. Nyrenovert, og smekk fullt på kampdagene. Adgang kun for hjemmefans. Billett må vises fram, eller du må ha synlige QPR-effekter på deg.
Crown & Sceptre, 57 Melina Road. Svært populær og med tradisjoner så det holder.
The Green, 172 Uxbridge Road. På kampdager er denne puben kun åpen for QPR-fans med billett eller drakt. Intim og trivelig.

Les mer på pubguiden vår her!

Andre
Goldhawk, 122 Goldhawk Road.
Coningham Arms, 191 Uxbridge Road.
White Horse, 31 Uxbridge Road
Defectors Weld, 170 Uxbridge Road

NB! Våre svenske venner har lagd en fin oversikt over de mange pubene i områdene rundt stadion. Den finner du her

Hotell

Det finnes flere rimelige og enkle hotell i W12. Her finner du en oversikt.

Mange velger også å bo i Paddington. Med ekspresstoget fra Heathrow tar det 15 minutter til Paddington station.
En annen fordel ved å bo her er Hammersmith & City line, som går fra Paddington til Wood Lane stasjon. Svært praktisk når du vil reise rett fra hotellet til stadion.
Prisnivået på hotellene her er i gjennomsnitt høyere enn i Shepherds Bush.