Av STEINAR SÆTHER

Ledelse to ganger blei til uavgjort når fasiten var der. 1200px-Brentford_FC_crest_svg.png2-2 tenker en på som skuffende når Reading gjester oss, og det er lov, men vi snakker Championship hvor altså alt kan skje.

Kun West Bromwich og Preston skårer flere mål enn oss, kun Barnsley og Stoke slipper inn flere. Det var før denne serierunden. Motstander mandag kveld, naboen Brentford, skårer foreløpig færre mål enn oss, samtidig slipper de inn under halvparten av det vigjør, kun 11 faktisk...

Biene til Thomas Frank virka litt daffe i innledningen av sesongen, seinere har de spilt seg gradvis oppover tabellen, og nå framstår de som sterke. En vrien motstander for alle i divisjonen, med andre ord. Laget er nummer 13 med 18 poeng, som er 5 mindre ennoss på 8. plass. 3-0 borte over Swansea forrige tirsdag var sterkt!

Målvakt er spanske Raya, han virker solid. Framover på banen fins det både svensker, dansker og spanjoler, og alle har mye spilletid. Toppskårer er Ollie Watkins, engelskmann må vite, han har sørga for 8 tunge steg for målvaktene i andre klubber. Da må jegselvfølgelig legge til at våre 3 avslutterstjerner Hugill, Wells og Eze har skårt hele 20 ganger!

Mark Warburton innrømmer at det fins litt følelser fortsatt for bisvermen han ledet tidliger. Noe uprofesjonalitet kan en ikke forvente, det er helt vanlig at spillere og managere underveis i sesongene møter "gamle kjente" - gamle arbeidsgivere. Kanskje littdempet feiring om vi skårer - eller en geip om Barbet gir bort ei ny skåring til fordel for samme gamle arbeidsgiver..?

Fra sjukestuene meldes det at kun unge Owens for vår del er ute, mens i bisvermen mangler ingen.

Kampen mandag kveld er helt uviss. På en tippekupong som ikke fins, ville jeg satt HUB. Vi er ikke like gode hjemme som vi ønsker (3-2-2) mens Brentford er enten eller borte (3-0-4). Magefølelsen sier at vi kan gå på en liten smell, men magen har lurt meg 11av 13 ganger i høst. Da er det håp!