Av DAG HÅKON HELLEVIK

Vardøværingen er ute i kulda i Fulham, så muligens kan han få varmen tilbake i skrotten ved å spasere de fem små kilometerne fra Craven Cottage til KPF! Og gjør han det, hadde det jo vært gøy for oss norske fans om han fikk en litt bedre QPR-karriere enn Petter Vaagan Moen som fikk beskjedne 280 minutter fordelt på 8 kamper i 2011. Petter rakk imidlertid en norsk landskamp innimellom, så han står på tavla i klubbresepsjonen som en av QPRs landslagsspillere!

Landslagsspiller er Stefan Johansen også, men skal han ha flere enn de 55 han står med må han finne en klubb hvor han får spille på laget! I Fulham har det bare blitt to kamper denne sesongen, to ligacupkamper tilbake i september og oktober. Siste landskamp var EM-tapet for Serbia, så Stefan trenger en opptur!

Den kan QPR nå tilby ham, ifølge West London Sport, forøvrig en av de beste eksterne kildene til hva som sies og tenkes i klubben. Stefan er nå 30 år gammel, har vært i Fulham i snart fem av dem og har spilt drøyt 140 kamper. 

Kanskje frister det med et klubbytte hvor han kan fortsette å bo i nabolaget?  Kanskje har han lyst til å score litt flere mål på KPF Stadion? Han har allerede scoret ett, da Fulham vant 2-1 på vår hjemmebane i september 2017.