Spanske verdensmestre rev seg i hodet i natt. Ikke bare fordi de ble regelrett rundspilt av Brasil, men også fordi den 33 år gamle keeperen var i det umulige hjørnet.

En rekke tigersprang - høyt og lavt - forhindret redusering for spanjolene. Det er også fristende å tro at Ramos´ straffemiss delvis skyldtes en voldsom respekt for César, som har imponert gjennom hele Confederations Cup, eller prøve-VM, som det også kalles.

Ferdig i QPR
I dag returnerer QPRs spillere fra ferie. Det er tvilsomt om César dukker opp på klubbens treningsanlegg med det første - om han i det hele tatt gjør det.

Flere italienske klubber har vært ute etter ham, men Arsenal virker forløpig som det heteste tipset.
Da kan han bli i London, få Premier League-matching og se fram treningskamper med Brasil fram mot VM-starten 13. juni 2014.

God investering
Det som er sikkert er at Mark Hughes´ handel i august 2012 kan vise seg å bli en svært god investering.
Da César kom til QPR hadde han vært ute av landslaget siden han tabbet seg ut i et VM-oppgjør mot Nederland i Sør-Afrika i 2010.
Tidvis godt keeperspill bak et porøst QPR-forsvar fikk Brasils landslagssjef Luiz Scolari til å hente César tilbake i varmen igjen.

Surrealistisk
Natt til mandag så en hel verden at en keeper under kontrakt med en championship-klubb spilte sin livs (?) kamp for Brasil i en internasjonal finale. Surrealistisk javel, men det kan umulig være dårlig butikk for QPR.

En fattig trøst for oss, men dog. Det var moro så lenge det varte.