Av DAG HÅKON HELLEVIK

24-åringen er fra London og vokste opp i Wycombe Wanderes under ex-rangerne Gary Waddock og Gareth Ainsworth. Han fikk rundt regnet ett hundre kamper på fire år i Wycombe og like mange på to år i Barnsley. Her har han vært med på to svært gode sesonger. I 2015/16 vant klubben opprykk gjennom playoff, og i 2016/17 oppnådde de en 14.-plass etter å ha overrasket positivt, ikke minst tidlig i sesongen. Han scoret for øvrig seiersmålet da Barnsley vant 3-2 i august og påførte QPR vårt første nederlag i den sesongen vi nå har bak oss.

Avtalen om overgang til QPR kom i stand tidlig i juni, men kunne ikke offentliggjøres før kontrakten hans var løpt ut 1. juli. For Yorkshire-klubben er dette et betydelig tap, han var tilbudt en kontraktsforlengelse som han sa nei til. En del av begrunnelsen var at han ville tilbake til London, og i følge ryktene hadde QPR konkurranse om underskriften hans fra både Fulham og Brentford.

Josh Scowen kommer til W12 med et svært godt skussmål fra tidligere omtalte Gazza Ainsworth. Han beskriver Josh som en spiller med en svært god spilleforståelse, en som kan bekle alle roller på midtbanen, både de defensive og de offensive.