Av STIAN KARLSEN

Austin har levert varene i Premier League. 5 mål på sine 9 kamper blir lagt merke til, og av britiske spillere så er det kun WBA sitt 21-årige supertalent, Saido Berahino, som har scoret flere mål (7 mål) i Premier League. 

Skryt fra Harry Redknapp
Manager Harry Redknapp kan ikke få lovprist Austin nok, riktignok på sitt sedvanlige vis. 
"Top,top lad and a excellent footballer"

Han forteller at Austin er av lagets aller mest profesjonelle spillere og at han ser ut til å elske det han driver med. Når man har erfaring som murer fra Poole, så er det ikke vanskelig å forstå hvorfor. Hvem vet, kanskje nettopp den erfaringen har gjort Charlie Austin til den spilleren han er i dag? 

Engelske landslagstroppen
Hvis man ser på den engelske landslagstroppen og spissene som er tatt ut til landskampene mot Slovenia og Skottland, så er det nesten rart at det ikke er funnet plass til Austin allerede. 

Rickie Lambert, Wayne Rooney, Danny Welbeck og Saido Berahino. 

Mine blåhvite øyne hadde valgt Austin fremfor Lambert 7 dager i uken...

TV2 er ikke helt uenige i dette. Les artikkel her!

Beste år igjen?
Charlie Austin er fremdeles en ung mann med sine 25 år. Normalt vil dette si at han sine beste år som aktiv foran seg. Det har vært mange skeptikere og diskusjon om han holder Premier League-nivået, men denne høsten har han bevist til det fulle at han, ikke bare behersker nivået, men at han for tiden er en av englands aller beste angrepsspillere. 

Les Ferdinand var til sammenligning 26 år da han debuterte for den engelske landslaget i 1993, som QPR spiller. 

Signerte sommeren 2013
Charlie Austin signerte for QPR, fra Burnley, sommeren 2013 etter at QPR rykket ned fra Premier League. Overgangssummen er ikke offentliggjort, men sies å ligge i området £4-5 mill. 

Charlie kunne fort ha blitt Hull-spiller tidligere den sommeren, men feilet den medisinske testen på grunn av sitt kne. Hos QPR noen uker senere var tydeligvis kneproblemene langt mindre. 

Det har blitt 25 mål på 46 kamper for Charlie Austin i QPR-trøya hittil. Det er et snitt på 0,55 per kamp. Kneet har ikke trøblet siden, og vi er sjeleglade for at han ikke havnet hos "tigrene" den sommerdagen for halvannet år siden. 

"Austin for England!"

U R´sss