Av STIAN KARLSEN

Vi har hatt to spillere (tre med Loic Remy) ute i play-off kamper til Brasil 2014. Felles for begge er at de er på sesonglange lån i QPR og at begge lyktes med å kvalifisere seg til mesterskapet.

Nico Kranjcar var ubenyttet reserve i begge kampene for Kroatia mot Island, men Kroatia gjorde likevel jobben og vant 2-0 sammenlagt mot sagaøya.

Benoit Assou-Ekotto spilte hele kampen for Kamerun mot Tunisia, sammen med Stephane Mbia i forsvaret, på søndag. Laget hadde få problemer med å ta seg videre til Brasil og vant komfortabelt 4-1.

Julio Cesar er nok på vei bort fra QPR, men for Brasil spiller han regelmessig. Han voktet buret da Brasil slo Chile 2-1 på tirsdag. Det ser ut som om han er manager Scolari sitt soleklare førstevalg mellom stengene til sommerens mesterskap på hjemmebane, til tross for mangel på spilletid i klubblaget.

Loic Remy kommer neppe tilbake til Loftus Road, men han skal til Brasil 2014 etter at Frankrike slo Ukraina 3-0 på hjemmebane. Remy var på benken, men spilte fra start i det motsatte oppgjøret som Ukraina vant 2-0 i Kiev.

Matthew Phillips hadde ganske sikkert spilt privatlandskampen for Skottland mot Norge, men på grunn av en strekkskade trakk han seg fra den skotske troppen. Omfanget av skaden er kjent.

Richard Dunne sliter også med en skade i ryggen og spilte ikke for Irland mot Polen. Kampen endte forøvrig 0-0.

Mulig det er VM i Brasil neste sommer, men først av alt venter Charlton på motsatt banehalvdel når de gjester Loftus Road på lørdag!

U R'sss