Av DAG HÅKON HELLEVIK

Vinnerne kan velge mellom den blå, den grønne og den røde av kreasjonene dere ser på vedlagte bilde.

Magne Buset scoret flest poeng på Nettquizen, og får den ene av to premier. Den andre gikk til Roy Hojem, som vant trekningen blant de øvrige deltakerne.

Frode Rekve og John Arild Løken delte på æren av å score høyest på sesongens tabelltips. Begge hadde fem plasseringer helt riktig og tre nesten riktig, men Frode kom nærmest med QPR som han tippet på en 11.-plass. Dermed får Frode en kampdrakt, mens John Arild får en t-skjorte som trøstepremie.

Dagens Dobbel ble vunnet av Thomas Hyvik denne gangen. Han oppnådde en totalsum på 58,35. Også her trekker vi en vinner blant de øvrige deltakerne, og den premien gikk til Helle Røsholt. Hun hadde samme antall riktigere dobler som Thomas (syv) men en mer beskjeden poengsum. Nummer to på rankingen ble Frode Rekve, som dermed får en godtgjørelse også i denne konkurransen. Her må han imidlertid nøye seg med en andrepremie.

Når dette leses skal alle premievinnerne ha fått beskjed direkte. Hvis du mot formodning ikke har hørt noe, ta kontakt med daghakon@pilzie.ch