Av STEINAR SÆTHER

På lørdag benytta reveflokken anledningen til å stikke litt av ved å slå et annet formlag, Middlesbrough, 2-0 hjemme. Vår kamp mot onsdagsuglene blei tidlig utsatt pga FA-cupen, og vi er nå åtte betydelige poeng bak på en andreplass.

Burnley som ligger poenget bak oss på tredje, sliter litt mer med å vinne kampene sine. Men unngår Burnley skader på "gullrekka" si kan de være med lenge. Det er to viktige kamper for oss nå, Bolton tirsdag kveld og, nettopp, Burnley lørdag.

Kjempesmell mot Reading
Den gamle QPR-junioren Dougie Freedman og hans Trotters (travhestene), eller Wanderers (vandrerne) om du vil, begynte sesongen dårlig, lå under nedrykksstreken ei lang stund, før ting snudde oppover.
Nå er formen på det jevne, men forrige helg gikk de rett i knestående ute i Reading. 1-7 har aldri vært mye å skryte av å ha på CV`en. 0-1 mot norskeklubben Cardiff i FA-cupen nå lørdag var mer spiselig.

Helsvart
Bolton er nå nummer atten kun fire poeng foran Charlton på første nedrykksplass. Det er særlig hjemme det går treigt, for med tallene 2-8-3 og 16-14 vil du nesten automatisk streve med å overleve - så sant du ikke er uvanlig sterk borte. Det er ikke Bolton. Med bagen i hånda har de oppnådd "vanlige" 4-2-7 og 15-28.

Vi er på god gang igjen. Sliteseier`n mot terrierne forrige lørdag beviser det. I motgang kunne den kampen endt med poengdeling eller tap. Tre seiere og en U på de fire siste gjør godt i en opprykkssjuk sjel! Og da er det på sin plass å rette en stor takk til Charlie Austin, som er den eneste med skåringsrate å skryte av.

Skader
På skade- og fraværsfronten er følgende å melde: Freedman har minst fire mann ute, dog har de vært ute i stund og derfor er salget av den gamle Liverpool-spissen David Ngog viktigere. Han undertegna for svanene etter tapet i Reading. Lørdag blir trulig Beckford ensom spiss.

Vi har Simpson skada og Harry har tilbakekalt Max Ehmer fra utlånet i Carlisle. Faurlin nevner jeg ikke... Kanskje Harry kan trylle fram en ny høyreback før kampen, for Jordan Spence i West Ham er blitt et navn fredag kveld. Trur dog at Onuoha får den plassen.

Jeg ser ikke for meg en kalasseier sjøl om vi, supporterne, helst vil være bedre enn juksehoopsa i Reading. Jeg ser mer for meg at vi vinner 3-0 - med en viss fare for å slippe ett mål inn. Det har vært en trend ei lita stund nå.
Men seier mot travhester som traver ureint klarer vi!