Av STEINAR SÆTHER 

Vi kan vanligvis leve fint med 1-1 mot Watford, også på hjemmebane. Så også denne gang. Det som betyr noe for meg er at vi spiller ganske god fotball - det er ikke alle forunt i dette rotteracet av en divisjon Championship er. Vi kunne visstnok fått med oss 3 poeng også, med det lille hellet som mange av seirene i kommer av. F.eks en dommeravgjørelse kan bety 0, 1 eller 3 poeng. Det blir pekt på både en og to situasjoner som kunne gitt straffespark til oss - som er innrømt i Watford-leiren. Så aldri kampen sjøl men det er et tegn når motstanderen nevner det i en bisetning.

I kveld kommer Rotherham til KPFS. Klubben kjemper med alt de har for å unngå nedrykk sesong etter sesong, og jeg tror det blir mye det samme denne gang også. Vi ligger nå på 18. plass igjen med 14 poeng mens Rotherham er nr. 19 med 12 poeng. Vi skårer marginalt flere mål, 12 mot 10, og vi slipper også inn litt flere mål, 16 mot 13. 

Manager er nå Paul Warne, som har noen få klubber bak seg i den rollen. Når en ser på mannskapslista forstår en hvorfor laget sliter både med økonomi og dertil tilgang på habile spillere. Den som har størst navn av alle spillerne er spissen Florian Jozefzoon. Han har en fortid i Brentford hvor han skåret litt mål, som jeg har en mistanke kom på grunn av ganske gode medspillere. Ser videre at Warne har skiftet mye fra kamp til kamp, og jeg forventer endringer fra forrige kamp til denne også.

Formen til lagene er som følger: Vi har 2-1-2 og Rotherham 2-0-3. Gjestenes to siste bortekamper har endt med tap for henholdsvis Stoke og Swansea, begge 0-1. Siste hjemmekamp endte forøvrig også med tap 0-1, det for Luton.

Warburton vil kanskje bytte litt, imidlertid er det å forvente at de fleste som spilte mot Watford gjør det samme i dag. Skadesituasjonen er ålreit hos begge lag. Millers har helt sikkert 4 mann ute, og tvil rundt 2. Vi har kun 1 mann ute, Amos, og tvil rundt Dickie. Masterson får nok fortsette på tross av han traff frisk luft i stedet for ballen da han "ga" Watford ledelsen sist - såfremt Dickie må vente ytterligere èn kamp. Vår finske venstreback bør fortsette, med Wallace på benken, og Dykes bør starte på topp. Bonne er best som innbytter. 

Vi spiller temmelig jevnt med Rotherham. 7-5-6 i vår favør gjennom årene sier sitt. Jeg ser for meg en ny kamp hvor lite avgjør, samtidig som vi på papiret er det beste mannskapet. Millers er som Warburton sier, best på det de er best på. Jeg tror vi vinner kampen, men ikke forvent kalassiffere. 2-1 høres logisk ut, og Bonne avgjør ei kort stund før slutt 🙂 

Vi trenger mer vann på mølla!