Av STEINAR SÆTHER

Overraskelser skjer når en minst venter det, sier et gammelt jungelordtak. Etter to tap i ligastarten var vi ikke særlig optimistiske før kampstart tirsdag mot Peterborough i ligacupen. Men McClaren satsa på de fleste av dem som har starta i de to ligakampene, og plutselig så vi ganske gode ut! Tidlig 2-0 og full kontroll kampen ut, er gode nyheter.

West Bromwich Albion og The Hawthornes bringer gode gamle minner på bordet. Kan fortsatt førsteelleveren fra tippekampene 1976-1979 på rams. Nå er de tilbake i Championship etter noen ganske gode sesonger i Premier League. En ålreit start med et resultat av hver valør, et uventa tap 1-2 hjemme for Bolton i første serierunde, så et mye sterkere 1-1 borte i Nottingham før Norwich blei slått 4-3 i et fyrverkeri av en kamp på Carrow Road. Tirsdag tok de seg videre med 1-0 over Bury hjemme i ligacupen.

Manager er Darren Moore, han satser foreløpig på Johnston som målvakt. Forsvaret ser sånn ut: Gibbs, Bartley og Hegazi har spilt alle kampene, tre andre har delt den siste plassen. På midtbanen har Livermore, Brunt, Barnes og vår gamle helt Matt Phillips spilt alle kampene fra start, mens Morrison og Burke har kommet inn. Spissene er Robson-Kanu, Rodriguez og Gayle.

En sterk sentrallinje med sunn rutine hos Baggies gjør at de skal være med i toppen direkte etter nedrykket.

Ingen skader å melde hos Moore og mannskapet, vi har fortsatt Hall og Furlong ute, men Hall er nær en retur nå. Nye Rangel spiller ikke enda.

Vi har et ålreit grep på Albion i nær fortid: 4-1 til oss på samme bane i april 2015 og to år tidligere avansement i FA-cupen, også det på The Hawthornes. McClaren vant med Derby for halvannet år siden, artig nok der oppe det også!

Et Albion på vei opp formmessig, et QPR vi er litt i tvil om er farlige nok framme og sterke nok i duellene. Kan det gå bra, da? Jeg trur dette blir vanskelig (ikke umulig!) for oss men at vi reiser derfra med en viss ære i behold. Magen sier 2-1 fordel hjemmelaget, og det er fint fordi den har bomma tre ganger på rad nå...