Av STEINAR SÆTHER

Barnsley badge.jpgNå er det kun timer til vi setter i gang avslutningen på sesongen 19/20. Spillergruppa kom visstnok tilbake på trening i bra form og uten smitte. Treningene i etterkant har også vært gode, derfor skal vi være godt forberedt på hva som venter oss fra og med i ettermiddag. Riktig nok har vi tapt de to treningskampene bak "jernteppene" med henholdsvis 1-4 for West Ham og 1-7 for Chelsea - hvor vi har stilt med alt som kan krype og krabbe, og Warburton har vært misfornøyd med en god del av spillerne, men i mitt hode er jeg ikke så overraska. 

Vi som supportere veit at det kun er 6-7 poeng opp til sluttspillssona, og er noe mer opptatt av det enn klubben og spillerne. Derfor drømmer vi!
Vi drømmer om en ny finale på Wembley og opprykk til Premièr League. Drømmer kan ingen ta fra oss før spiker`n sitter i den gullforgylte kista. 

Jeg tror ikke vi kjemper oss dit opp på tross av 27 poeng å dele ut for hvert av lagene. Vi starter klokka 4 med noen andre forutsetninger enn før vi måtte stanse serien. Viktige spillere er på vei bort; Hall har allerede forlatt klubben på kort varsel, Marc Pugh det samme og Geoff Cameron soner straff etter utvisningen i Preston. Både Eze og BOS forsvinner, og i hvilken "tilstand" stiller de i dag? Hvor mye gir de av seg sjøl? Store penger å hente for oss, javisst, men har de hodet på rett plass i de siste kampene? Spekulasjoner fra min side, så skyt meg gjerne med rødfis!

Må innrømme at jeg ikke har sjekket Barnsley foran denne kampen. Det som imidlertid er viktig å vite, er at de kjemper sitt livs kamp mot oss. De er aller nederst  på tabellen og har 7 poeng til sikker plass. Hver kamp blir cupkamper framover for alle lagene fra plass 17 hvor Stoke er med sine 42 poeng, og hele tabellen ned til Barnsley. Er vi ikke påskrudd kan vi ende med null poeng.

At vi er naturlige favoritter ut i fra kapasitet er så sin sak, men en undervurderer aldri noen med ryggen mot veggen.

Come on U R`sssssssssssss!