Etter hvert som det har gått opp for alle rangere at vi kom til å slite med vår eksistens er denne kampen plukket ut som en nøkkelkamp. I de siste kampene møter vi presumptivt sterkere motstand - med et lite unntak av pottemakerne. Men la oss først se på hvilke andre kamper i kveld som er interessante for oss.

De som ligger dårligst an, og neppe klarer seg uten en radikal nivåheving, ulvene, får besøk av Arsenal som kjemper om plass i neste sesongs Champions League.
Wigan skal opp mot våre overmenn fra søndag, Man Utd, og får sikkert ei billig straffe mot seg tidlig, slik at lufta går ut av mer enn ballen der også.
Blackburn klarte tirsdag IKKE det vi klarte for litt siden; gå fra 0-2 til 3-2. Opp til 2-2 riktig nok, men heldigvis var det Carroll som skallet inn det siste, det endog på overtid.

Vi har dermed en gyllen mulighet til å stikke litt i fra denne røkla under oss! Svanene under kyndig ledelse av manager Brendan Rodgers har virkelig imponert alle denne sesongen.
De aller fleste av oss anså svaneflokken for lette for Premier League, men den gode starten de presterte har holdt seg godt vinteren gjennom, og de har aldri på noe tidspunkt sett ut som en dumpekandidat. Flott fotball spilt langs grasset, gjerrige, godt organiserte, topplag er slått. Rodgers er derfor en av kandidatene til Årets Manager!

Det kan være til vår fordel at de ikke har viktige ting å spille om lenger, men vi vet av erfaring at lag med skuldrene nede kan lage rabalder for hvem det skal være. Samtidig: Svanene har tapt de tre siste kampene. Ei tidlig skåring til oss kan... Jeg sier ikke mer.

Ingen skader av betydning i svaneflokken. Vårt gamle lån Scott Sinclair (den gang fra Chelsea) og Danny Graham ble spart i helga og er (veldig) klare for et oppgjør på Loftus Road. Disse to har skåret nøyaktig halvparten av målene.
Ved siden av disse setter vi et lite kryss ved navnene Sigurdsson og målvakta Vorm. Ja, og la oss nevne en av heltene våre fra opprykket, Wayne Routledge, som har begynt å vise noe av sitt gamle QPR-jeg.

Shaun Derry fikk som ventet en kamps karantene etter sistemannsutvisningen søndag. Ut i fra regelverket er det riktig siden det "kun" var forferdelig dårlig dømming fra Lee Mason og hans ene assistent som sendte Derry av banen, og ikke et rent regelbrudd av Mason.

Skal bli interessant å se hvem Hughes setter sammen med Zamora på topp. Eller tenker han at Zamora får jobben alene og at midtbanene vår blir på 5 mann som mot Arsenal? Det var utvilsomt en suksess!
Men nå er motstanden en annen og vi trenger å styre spillet selv slik at 4-4-2 vel er nærmest. SWP, DJ eller Heidar kan således være aktuelle.
Et poeng her er at spissene ikke må bli for like, slik som Heidar kan være Zamora. Uansett tror jeg at vi på hjemmebane blir mer enn en håndfull for svaneflokken. Det er på hjemmebane vi skal ta poengene og vi har et godt grep på svanene.

3 poeng nærmer seg :-)