Av DAG HÅKON HELLEVIK/STIAN KARLSEN

Dette er signering nummer seks og syv denne sommeren. Tydelig at Warburton vil gjøre seg ferdig så tidlig som mulig. Det kan være lurt for av troppen som stilte til første seriekamp forrige sesong er det ikke lenger stort igjen... (6 spillere i skrivende stund) 

24 år gamle Ball er enda en kjenning av Mark Warburton fra managerenstid i Watford og Glasgow Rangers. Forsvarsspilleren var guttespiller i Watford og junior i Tottenham. Derfra ble han utlånt til Glasgow Rangers og senere overført til Rotherham. Overgangen skjedde sommeren før 16/17-sesongen, forrige gang Rotherham rykketned fra Championship. Laget var såpass skralt at de tapte 0-5 på Loftus Road, men likevel ble den gang 21 år gamle Ball ikke engang regnet som god nok for troppen. Etter bare et dusin kamper ble han lånt ut fra Rotherham også, først til Peterborough og deretter Aberdeen.

Han er en slags defensiv potet som har vært brukt over hele backlinja, inklusive bak på midtbanen. Kontraktsmessig har han vært rotherhamspiller helt tilnå, og han kommer til oss etter at kontrakten i Yorkshire er gått ut. I Aberdeen har han imidlertid spilt nokså fast på et lag som er blitt nr 4 i skotsk eliteserie, så vi håper det betyr at han nå holder et greit Championship-nivå

ballsigns8.jpg

Signering nummer syv er Conor Masterson. En 20-år gammel irsk midtstopper som har flere år bak seg i Liverpool, etter at klubben hentet ham fra Lucan United. Banket på døra til førstelagstroppen ved inngangen til forrige sesong, men en ubeleilig kneskade satte ham tilbake til langt ut på høsten. Har vært klubbløs etter at kontrakten hans gikk ut i sommer og kommer derfor gratis til QPR. Har signert en toårskontrakt. Spennende tilførsel.  

mastersonsigns.jpg