Av EVEN LUBECK

QPR gikk ut i sin velkjente 4-4-1-1 formasjon. Ringreven Green helt bakerst, som sto en bra kamp og reddet det som måtte reddes. Backlinja var kjent og kjær for alle QPR-supportere; Simpson, Dunne, Onuoha og Hill. Spesielt Onuoha var god i dag, og han var QPR sin beste spiller. Barton og O'Neil dannet det sentrale paret, mens Traore og Hoilett tok hver sin kant. Ravel var den møtende, Austin stikkende. En kjent formasjon for QPR-fansen, som har fungert tidligere i år.

Kjedelig 1.omgang
Det var to lag som ikke turte å angripe med alle mann, og da ble det som forventet en midtbanekrig. Plutselig smalt det, Jones delte ikke ut ett, ikke to, men tre gule kort i løpet av ett lite minutt. Det var nok første omgangs store høydepunkt, for så mye mer var det ikke å snakke om i den omgangen. Fem minutter før pause kom Gomez seg fri fra Simpson, og fikk avsluttet fra skrått hold. Den tidligere landslagskeeperen vår hadde full kontroll, men sjansen til Gomez var likevel 1.omgangs største mulighet. Vi gikk til pause med 0-0, et resultat som var helt fair for begge lag.

2.omgangen starter friskt!
En god åpning av 2.omgang fikk QPR-fansen til å håpe på en scoring. Den kom aldri, og Carson i Wigan-buret var egentlig aldri ordentlig truet. Fortune hadde kampens største mulighet etter ca. 70 minutter, og hadde det vært i motsatt ende av banen så hadde nok Austin satt den!
En hard ball fra Caldwell gikk forbi hele feltet og til en umarkert Fortune, som blåste ballen langt over mål og muligens også over stadiontaket. Ryktene sier at en bil fortsatt har alarmen på, og et knust vindu som må betales. SÅ dårlig var den avslutningen…
Selv om både Yun, Kranjcar og Doyle ble byttet inn, gjorde ikke de den store forskjellen denne kvelden

Er vi fornøyde?
Kampen kan bli sammenlignet med en et dårlig TV-program. Lite som skjer og dårlig stemning (det skal nevnes at det var de 3000 oppmøtte fra QPR som lagde best stemning). Vi bør være fornøyde med resultatet, for nå ligger alt i våre hender. På fortet vårt skal vi ikke tape igjen for Wigan!

Onuoha best - igjen
I en kamp hvor det ble mye kriging, var det fra flere hold meldt at The Chief var banens beste, og det er umulig å ikke være enig i den. Onuoha vinner det meste i lufta, er flink til å sette i gang spillet og er ekstremt hurtig. Hurtigheten hans er bra å ha sammen med Dunne sin ekstreme styrke, de utfyller hverandre svært godt. Onuoha har vært veldig viktig i de kampene han har vært med, og denne kampen var intet unntak. Vi trenger en fullt fokusert Onuoha på mandag for å ha en mulighet til play-off finale.

Før jeg runder av vil jeg bare si at vi har en spåmann blant oss. Kommentator Jørgen Klem trodde at det ble en kjedelig 0-0 kamp, og han kunne ikke truffet mer med tipset sitt. Vi håper inderlig at han får riktig på mandag og (så lenge han tipper at vi vinner!).

Kampfakta
Wigan - QPR 0-0 (0-0)

Gule kort:
Wigan: McManaman, McArthur, Caldwell.
QPR: Dunne.

QPR: Green, Simpson, Onuoha, Dunne, Hill, Hoilett(Yun 87), Barton, O’Neil, Traore(Doyle 70), Morrison(Kranjcar 77), Austin
Ubenyttede reserver: Murphy, Carroll, Hughes, Henry
Tilskuere: 14 800 (3 056 bortefans)
Dommer: Mike Jones