Det er med stor glede supporterklubben presenterer våre nye nettsider, som forhåpentligvis gjør at vi klarer å trekke inn enda flere nye medlemmer i rekkene.

Tanken om å vitalisere qpr.no dukket opp i vinter, da noen av de mest optimistiske sjelene i klubbstyret ante et opprykk i horisonten.

Det hele skjøt fart under årets supporterturnering, der undertegnede fikk en lang prat med Rune Semundseth. Teori ble i løpet av august-september erstattet med handling. Resultatet ser du foran deg.

Per Thorstensen dro i gang de første nettsidene i 2004, og det er med et visst vemod at vi sier farvel til gamle qpr.no. Lenge før jeg selv overtok redaktøransvaret, lå nettstedet øverst i bokmerkene.

Vi har forsøkt å gjøre nettstedet litt mer ryddig gjennom å legge hovedmenyen i topp, med tilhørende undermenyer. I tillegg har vi forsøkt å lage funksjonelle løsninger som forhåpentligvis gjør sidene enkle i bruk.

Vi valgte å beholde det gamle forumet, rett og slett fordi en endring ville medført nye registreringsrunder for samtlige brukere. Dessuten, dagens forum fungerer aldeles utmerket - Never Change A Winning Team.

Vi utelukker imidlertid ikke endringer. Derfor ber vi om innspill på hvordan dere oppfatter nye qpr.no.

Supporterklubben har tatt et stort økonomisk løft for å kunne gjennomføre prosjektet.
I tillegg til å ha tatt i bruk et av de mest brukte og anerkjente nettverktøyene i markedet (CustomPublish), har vi hatt god hjelp av en dyktig fagmann på området, Morten Kaspar Gudmundseth.

Forrige sesong hadde vi i snitt 500 besøkende per døgn (toppene lå rundt 1000 på matchdager).
Målet er å øke dette tallet gjennom å gjøre klubben i vårt hjerte enda mer kjent i Norge og resten av Skandinavia.

Allan Klo
Nettredaktør