Av ALLAN KLO

Det ble både mange gode historier og mye god mat etter hvert som festen kom i gang. Gillard og Bircham fortalte villig vekk om opplevelsene i QPR, både foran og bak kulissene.

I tillegg dukket vår hemmelige gjest Arne Scheie opp, til stor applaus fra de 50-60 gjestene. Her fikk vi historier fra tippekampens spede barndom, samt grunnene til at Scheie (som egentlig er Man Utd-supporter) har besøkt Loftus Road rundt 15 ganger, hvorav 3 som kommentator for NRK.

Gjensyn
For mange ble også dette et særdeles hyggelig gjensyn med supportere som jublet hemningsløst på Wembley for en drøy uke siden, og ikke så rent få avtalte nytt kamptreff i England når PL-sesongen sparkes i gang 16. august.

En rekke jubileumsbøker skiftet hender denne kvelden, og gjestene fikk også sine eksemplarer av boka vår.

Signerte trøyer
Tre signerte trøyer ble delt ut til de to toppscorerne i de mange supporterturneringene vi har deltatt i. Dette var Trond Ivar Døvle og John Arild Løken.
I tillegg fikk Tore Berntsen en trøye. Haugesunderen er den norske QPR-supporteren med flest kamper ringside på samvittigheten, og er den eneste som er blitt kåret til årets supporter av Supporterunionen for britisk fotball.

Det hele ble en fin 25-årsmarkering for aktiviteten i supporterklubben vår.

En stor takk til Steinar Engebretsen for å ha omgjort bakrommet på TwoDogs til et festlokale å være stolt av.