I tillegg får Lars Erling Næss fra Haugesund og Magne Buset fra Harstad hver sin trøye - usignert riktignok - av årets sortiment.

Lars Erling ble nummer to i konkurransen med 25 poeng, mens Magne for andre gang på under et år presterte å vinne en loddtrekning i en av våre nettkonkurranser etter å ha svart riktig på bare ett eneste spørsmål!

Loddtrekning
Grunnlaget for trekningen i julekonkurransen var det samme som i våre halvårlige nettquizer - deltakerne i trekningen fikk ett lodd for hvert poeng de klarte å score i løpet av spørsmålsserien! Magne hadde 4 poeng etter å ha identifisert Heidar Helguson og tippet 2-1-seier over Fulham.

Toralf Nilsen (64) er en supporterveteran med så lang fartstid at han opplevde å se Rangers spille mot Brann i Bergen så langt tilbake som i 1976.
Han klarte å kjenne igjen 21 av de 24 spillerne deltakerne skulle identifisere. I tillegg klarte han som eneste deltaker å tippe to av de tre innlagte kampresultatene. Han pirket inn både 2-2 mot Wigan og 2-1 mot Fulham, og den siste uka red han på et forsprang ingen klarte å hente inn.

Klarte samtlige ansikter
Dermed måtte også Lars Erling Næss gi tapt - til tross for at Lars som eneste deltaker klarte å identifisere alle de 24 ansiktene. Med ett riktig kamptegn i tillegg fikk Lars Erling 25 poeng.

Det var to mer enn Frode Rekve og Bjørn Soleng som delte tredjeplassen etter å ha klart 23 av 24 riktige ansikter.

Den videre rekkefølgen blant de beste i konkurransen var Thorstein Bjerkeseth, nr. 5 med 22 poeng. Tore Karlsen, nr. 6 med 20 poeng. Bjørn Idar Hansen og Geir Åge Sinnes delte 7.-plassen med 18 poeng.
I alt 23 deltakere fikk poeng i løpet av desember, de 15 øvrige scoret fra ett til 15.