Av STEINAR SÆTHER

Da er sirkuset i gang igjen! Vi avslutta forrige bolk med akseptable 1-0 over Wigan hjemme og 0-0 borte hos Birmingham, det etter en nærmest katastrofal start. Vi var ikke veldig gode på St. Andrew`s men per i dag må det bygges langsomt på det positive i de to siste kampene. Eller ta av i rakettfart, om du vil...

Bolton under kyndig ledelse av Phil Parkinson har en fin åpning av sesongen bak seg med 3-2-1. De 11 poengene det gir er identisk med Swansea, Bristol City og Brentford over seg, da med Bolton på åttende - som etter fredagskampen mellom Birmingham og West Bromwich (endte 1-1) er en niendeplass.

Hjemme på Macron Stadium har de kun 1-1- og 3-5, borte foreløpig bedre med 2-1-0 og 5-3. Seieren hjemme var mot svake Birmingham 1-0 mens de i påfølgende hjemmekamp tapte så det suste 0-3 for Sheffield United. 2-2 borte mot oppskrytte Preston før pausa.

Rutinerte Alnwick beskytter eget garnutstyr. Beevers, Olkowski, Wheater og Taylor har vært den foretrukne forsvarsrekka, Grounds har en start og ett innhopp. Mye rutine også her! Hele 7 mann har spilt 4 kamper eller fler på midtbanen, mange av dem har et navn på dette nivået uten å ha påkalt interesse fra større klubber. Wildshut og Magennis har starta alle kampene som spisser, nå er sistnevnte skada - som er en klar svekkelse. Donaldson kan være erstatteren her, om da ikke nysigneringen Doidge fra Forest Green får æren.

Vi fortsatt Furlong skada og nå har Goss dukka opp i spaltene igjen - som skada. Hall er i troppen og kan fort spille om en av stopperne våre må ut.

Vi har ikke så gæ`ærn statistikk mot Bolton de seinere åra. Siden de slo oss 2-1 i Premier League i mars 2012 har vi 4-2-0, hvorav 1-2-0 borte. Det lever vi fint med! Bolton er ellers saktestartende i kampene, har ikke skåret mål eller ledet ved pause siden mars forrige sesong. På en annen side, vi har 0-2-6 på de siste åtte bortekampene ved fulltid, og det teller mer.

Har vi forbedra oss i pausen? Det uttrykkes optimisme fra de indre gemakker, noe annet ville overrasket. Jeg forventer at Wells og Hemed starter der framme og at Eze blir tredjemann framme i offensivt spill. Ingen store endringer forventes andre steder på banen heller. 

Lørdag morgen er sluttresultatet U nærmest, da 0-0 eller 1-1. Potensialet for lite eller ingen mål er der!