Av STEINAR SÆTHER 

Igjen var vi best foran begge målene - på tross av to skåringer imot. Vi har den flyten og kvaliteten foran motstanderen sitt mål, som gjør at vi skårer på flere av sjansene vi skaper. Nye tre på Riverside Stadium! Bakover var ikke Boro ufarlige, men det måtte ei ubetenksom straffe til for at hjemmelaget fikk sin første skåring, mens nummer to er ei "naturlig" skåring; det vil være for godt til å være sant at vi ikke slipper inn spillemål. Viktig å ta med seg at vi vinner resten av kampen etter utvisningen av Odubajo.

Barnsley som møter oss halv to norsk tid på KPFS, har hatt en brukbar start på sesongen. En seier, en uavgjort og ett tap. Lite mål så langt, 2-2 er fasiten. En foreløpig kontrast til våre 7-3.

Mye tyder på at de ender rundt nåværende plassering til slutt, som betyr ny kontrakt med god margin. Jeg mener Tykes har et interessant mannskap. Riktig nok holder det ikke til å være opp mot sluttspillet, men mannskapet skal klare ganske mange poeng. 

Barnsley mista sin dyktige manager Valerien Ismael etter forrige sesong. Den nye, østerrikeren Markus Shopp, vil måtte bygge laget igjen. For klubben mista også et par betydningsfulle spillere også. De nye kan vise seg å være friske tilskudd slik at sesongen blir positiv.

Tre mann er ute for Shopp og kompani, vi er vel nede i to nå, ettersom McCallum er erklært spilleklar. Odobaju soner og Amos er fortsatt i "nærheten". Field er såpass langt unna at han ikke teller ennå. 

Selv om formen vår er god kan vi som tidligere skrevet ikke forvente seier i alle kamper og nettopp Barnsley er en motstander som rote det til for oss. Likevel tror jeg vi skal kapre en ny seier, dog knepent igjen. 2-1 er mulig, men på tippekupongen setter jeg HU.