Forventningene til tirsdagens cupkamp var ikke av de aller største. Det er lenge siden vi har opplevd noe som ligner positive opplevelser når det kommer til cup. Denne gangen møtte vi ett lag med selvtillit som har vunnet sine to første kamper i divisjonen under oss, samtidig som vi har tapt våre to første kamper.

Desto mer gledelig er at vi slår tilbake og presterer!

De elleve som startet mot Peterborough var endret med seks spillere siden lørdagens tap mot Sheffield United. Ingram, Lynch, Luongo, Eze, Smyth og Sylla var borte fra den oppstillingen.

Det var klart for å teste Lumley med keeperhanskene. Foran seg hadde han Kakay, Leistner, Baptiste og Bidwell. Baptiste med sin første kamp denne sesongen.

En midtbanetrio bestående av Scowen, Freeman og en Cousins som fikk en sjelden mulighet fra start. Wzsolek og BOS på hver sin kant, mens Conor Washington startet på topp mot gamleklubben sin.

Conor Washington, takk for sist!
Nettopp Washington skulle bli vital i innledningen og før folk knapt hadde rukket å finne plassene sine så hadde han servert to målgivende. Det ble en flying start for både Washington og QPR.

1-0 kommer etter et presist innlegg fra Washington som treffer Freeman. "Lucky" Luke konverterte innlegget enkelt i mål og QPR var i ledelsen før det var spilt tre minutter.

Tre minutter senere var Conor på farten igjen. Denne gangen serverer han Pawel Wszolek som scorer sikker bak Peterborough-keeper Chapman. 2-0 etter seks minutters spill. Surrealistisk. Her ble det klødd kraftig i øynene og kløpet i begge armer, men det skulle vise seg at man faktisk opplevde dette.

Resten av den første omgangen kontrollerte QPR mot paralyserte Peterborough-spillere. De skjønte trolig aldri hva som traff dem.

Kontrollerte
Den andre omgangen var jevnspilt, fremdeles med QPR hakket bedre i de fleste situasjoner, men Peterborough kom etterhvert til noen muligheter de også. Scowen prøvde skuddfoten flere ganger for QPR, men det er et stykke frem før han blir en notorisk og naturlig målscorer.

McClaren gjør sitt første bytte midtveis i omgangen. Vår nye helt, Ebere Eze, kom inn for Bright Osayi-Samuel. Drøye 10 minutter senere så kommer Ryan Manning på banen for Luke Freeman.

God sjanse, god Lumley
Bortelagets Dembele kom til en stor sjanse med litt under 10 minutter igjen å spille. Han kom til avslutning inne i boksen, men Joe Lumley reddet skuddet med en glimrende beinparade.

Det var det nærmeste Peterborough kom nettkjenning i denne matchen.

Minuttet etter gjorde McClaren sitt tredje og siste bytte for kvelden da Matt Smith kom inn for Conor Washington.