Av DAG HÅKON HELLEVIK

Vi fikk svar på både null, åtte og ni også, og i teorien kunne svaret vært så mye som ti. De syv som spilte begge kampene var Ossie Kakay, Kenneth Paal, Andre Dozzell, Sinclair Armstrong, Sam Field, Ilias Chair og Lyndon Dykes. I tillegg til disse er både Taylor Richards, Albert Adomah og Jake Clarke Salter fremdeles I klubben, men ingen av dem var altså på banen mot Watford 5. august 

Det var imidlertid ingen av de som hadde tippet syv som hadde samtlige navn rett! Dermed går premien til Gjermund Sægrov, som var førstemann i juryens postkasse med et tips på riktig tall. Han hadde bare seks spillere riktignok, han hadde Adomah i oppstillingen i stedet for Chair, men det holdt til å få premie. Samtlige andre med riktig tall hadde også seks korrekte spillere på lista, men her er det som sagt også tiden som teller!

Neste sjanse for de som ønsker å delta i våre konkurranser er tabellkonkuransen for 23/24-sesongen. Som vanlig venter vi med den til etter at overgangsvinduet er lukket. Fristen i år er nnen første seriekamp etter landskamppausen i september. Vi kommer tilbake med en egen kunngjøring om dette om et par uker.