Av DAG HÅKON HELLEVIK

Hugill er knyttet direkte til Ebere Eze i den forstand at han vil være en så stor investering at QPR neppe vil kunne signere ham uten først å ha sikret seg inntekter fra et salg av Eze. Det er ikke kjent hva vår unge midtbanestjerne selv ønsker, utover det faktum at han vokste opp som Arsenal-fan og visstnok drømmer om å få spille på Emerates. Der havner han neppe i sommer, og derfor drømmer QPR-fansen fortsatt om at Hugill kan komme til W12 som en del av en handel som tar Eze til West Ham.

En spiss vi derimot nå har i stallen er australske Lyndon Dykes. Han er 24 år gammel og kommer fra Livingston i skotsk PL hvor han har levert 14 scoringer på 36 obligatoriske kamper. De to siste er kommet på tre kamper etter at skotsk fotball sesongåpnet 1. august. Det er lite annet å si om Dykes enn at SPL er en svært ujevn liga hvor de svakeste lagene ikke ville hatt nubbesjans i Championship, og at han med andre ord har scoret mange av sine mål mot forsvarere som ville fått selv QPRs backrekke mellom 2017 og 2020  til å fremstå som god.

fargerik.jpg 

Han har med andre ord mye å bevise. Mark Warburton har imidlertid gått høyt opp på banen både når det gjelder superlativer og overgangspenger, så vi velger å håpe det beste. Hvis Dykes flopper og blir QPRs nye Conor Washington vil han imidlertid lage en dyp ripe i managerens omdømme. Og enda verre, QPR kan pådra seg et stort sportslig problem!

Bakover på banen glapp vi på Northamptons midtstopper Charlie Goode, som valgte Brentford! Forsvarsrekka vår er med andre ord ikke noe mindre usikkerhetsmoment enn angrepsrekka slik situasjonen er i dag. Angel Rangel og Grant Hall er ute, og i hvilken grad klarer ferskingene Ossie Kakay og Conor Masterson å fylle deres sko? Og hva skjer med Toni Leistner, som helt åpenbart er tilbake i W12 mot sin vilje?

Det eneste som er sikkert om denne høstens «sommervindu» er at moroa knapt har begynt. Skal QPR kunne bite fra seg i sesongen som tar til om drøye tre uker må det skje veldig mye mer før butikken stenger i oktober.