Av STEINAR SÆTHER

Det var ingen dårlig kamp vi gjorde på Hillsborough sjøl om vi reiste hjem mot 0-1 til slutt. Vi skapte noen gode sjanser og ett poeng var hele tida innafor nær rekkevidde. Kampen var ganske lik kampen mot Bristol City på tross av motsatt resultat. Begge kampene var åpne, det var rom til begge lags spillere å skape noe i og derfor blei det også skapt en del sjanser. 

"Hei Henry Ford, hva har du gjort,/bytta til deg Brentford mot hestelort?" (fritt etter Øystein Sunde). Under flomlyset i kveld er det meningen at vi skal underholde naboene som kommer en passe kort busstur sydfra i vest-London. 

Brentford er per dags dato nummer 11, to plasser over oss. Forskjellen er 8 plussmål. Naboene har starta godt hjemme med 4-2-1 og 13-4 mens det borte har gått ditto trått, hvorav tallene er nesten de samme med 1-2-4 og 6-10. Formen er 0-2-2 på de fire siste, forrige seier kom for en måned sida og endte 4-1 hjemme over Reading. 

Manager Smith har ei dugelig spillergruppe å benytte. Målvakta Bentley står alle kampene og det gjør han godt, han er blant de aller beste i championship! Han dirigerer som oftest følgende spillere foran seg: Dean, Egan (3 mål), franske Colin og danske Bjelland. Men også franske Yarbet får sine minutter fra benken. En samspilt gjeng dette!

Midtbanen: Yennaris, MacLeod, McEachran, Sawyers, Clarke og Woods har alle spilt i 10 kamper eller mer, men også Elder og Saunders får en del spilleminutter. Sjølve stjerna Judge er langtidsskadd og har ikke spilt et minutt. Aller fremst er Hogan ivrig foran mål, han har netta 8 til nå. Kaikai og Vibe er vanligvis makkere.

På sjukehusene har lagene følgende spillere: Brenford tester Vibe før kampstart mens 4 mann er garantert ute, ingen av dem er nevnt over her. Hasselbaink kan ikke benytte seg av Mackie på lang tid enda. De andre som er ute er Hall og Bidwell. Andre som sliter men som kan bli klare er Lynch, Cousins og Robinson. Et spørsmål er, hvor i verden er N`gbakoto?

På de 5 siste kampene på Loftus Road har vi fine 3-2-0. Men lagene møtes ikke så ofte og et morsomt poeng er at siden Brentford vant 6-1 i 1965, har de skåra kun fire mål mot oss! 

Et annet og viktigere poeng er at vi denne sesongen er det laget som har sluppet inn flest mål fra nikk i eget straffefelt, 8 har det blitt dessverre. Da passer det dårlig at Brentford skårer alle mål fra "boksen". Legg merke til at forsvareren Egan har tre mål og han har flere avslutninger enn det! Kan være dødballene som avgjør kampen...

Jeg har en god magefølelse og trur neppe vi taper. En U med det klassiske resultatet 1-1 ligger nær men jeg ser for meg at et eventuelt vinnermål kommer oss til del. Så det er bare å stå på fra tribunene, godtfolk der borte. Årsmøtet blir stilt til ansvar om vi taper kampen!