Av STIAN KARLSEN

Det er nesten hallelujah-stemning i W12 for tiden. Fem seire på de siste syv kampene er årsaken til det. Det kommer neppe til å vare. Basert på erfaring og terminliste så er vi godt plantet på jorden igjen i løpet av de kommende 14 dagene. 

Svak motstand
Først av alt så har vi ikke hatt nevneverdig sterk motstand i de kampene "oppturen" har pågått. Birmingham (4-1 borte) under Gianfranco Zola har vært sørgelige greier. Det samme må sies om både Rotherham (5-1) og Wigan (2-1). De to virkelige gode lagene vi har møtt i perioden er Preston og Leeds. Det har endt med ett poeng! (ett flott poeng, men likevel) 

Topplag/formlag på gang
Den neste drøye uken skal QPR ut i tøffe matcher. Derby borte neste fredag er en vanskelig sak, selv om County har spilt seg ut av playoff-striden etter nyttår. At kampen er TV-sendt bør vel heller ikke sees på som noen umiddelbar fordel med QPR-øyne. 

På tirsdag fortsetter borteferden til Birmingham by og møte med formlaget (i tillegg til QPR selv) Aston Villa. Laget har virkelig funnet formen, men har i likhet med QPR egentlig  ingenting å spille for annet enn æren. Æren står tydelig høyt i kurs i Villa for tiden for prestasjonene har vært strålende. To opprykkskandidater for sesongen 2017/18 som møter hverandre neste onsdag?

Lørdag om 14 dager avsluttes ei tøff uke med Brighton på hjemmebane. Brighton har sett fryktinngytende ut hele sesongen og de kjemper antagelig til seg direkte opprykksplass sammen med Newcastle. Ingenting er avgjort, så de har alt og spille for når de kommer til Loftus Road for TV-sendt oppgjør.

Mine tanker
I mitt pessimistiske sinn så går tankene til at vi ikke kommer til å ta med oss noen trepoengere fra disse tre matchene. Beste muligheten er muligens allerede fredag. Derby er et lag vi er psykisk "overlegne" etter playoff-seieren i 2014. Slikt henger tungt i. Det kan vi utnytte til vår fordel. 

Som sagt, så er trolig "hvetebrødsdagene" over og nå skal det bli spennende å se hvordan bigamiekteskapet til Holloway/Fernandes/Bircham/Ferdinand fungerer når hverdagen atter igjen tar oss!

U R´sss