Av STEINAR SÆTHER

2-3 borte for et lag og en kamp vi burde få noe med hjem fra, var litt skuffende. Kontroll på det meste i 1. omgang, endog ledelse, før vi dummer oss ut på utligningen rett før pause. Ei skåring særlig på det tidspunktet gjør noe psykologisk godt med en, og de himmelblå tok over de viktige tingene i 2. omgang, tar ledelsen før Barbet skårer et supert mål som kan gi poengdeling - men som vi ikke klarer å beholde. Straffa vår blir 0 poeng.

Middlesbrough tar turen fra øst-nordøst til KPFS. Boro er under ledelse av vår gode gamle venn Neil Warnock - det vil si, han leder ikke laget lørdag fordi han har fått Covid 19. Vi ønsker Neil god bedring! 

Boro fikk det tøft forrige sesong. Vi så det mot oss hvor vi vant 1-0 i sommer - og tabellen farer sjelden med løgn. Jeg blir overraska om laget sliter like mye denne sesongen. En plass mot midten av tabellen ser mer sannsynlig ut. Warnock bør riktig nok ut på markedet for å hente inn en eller to forsvarere til - selv om de som er der holder bra standard - bl.a vår mann i fjor Grant Hall. Og spørsmålet framover er om Assombalonga forblir skadefri. Han har ikke en altfor god friskmeldtintervall, så Fletcher blir fort aleine på topp. En ny angriper er på plass, men er skeptisk på vegne av Akbom. Forøvrig har noen reist og andre kommet til på midten, og de nye ser spennende ut. Det er særlig derfor jeg tror de vil klatre en del plasser.

Starten har imidlertid vært ujevn. I en treningskamp slo de Newcastle hele 5-1 uten at lagoppstillinger er kjent, og de slo Shrewsbury 4-3 hjemme i første runde av ligacupen. I første serierunde åpna de borte mot Watford og tapte litt ufortjent 0-1 i en helt jevn kamp. I neste runde av ligacupen var moroa der over, 0-2 hjemme for divisjonskollega Barnsley. Og forrige helg i serien holdt de Bournemouth til 1-1 hjemme.

Warburton sier fredag kveld at vi er skadefrie. Hos Boro er det tvil rundt spissen Fletcher. 

Hvis vi kommer oss tilbake på sporet vi var på mot Forest, vinner vi 1-0 eller 2-1. Det blir mitt tips for denne kampen 🙂