Av STEINAR SÆTHER

Da gikk jeg rett i fella igjen!
Du forlanger ikke en seier i Championship!

En høyst medioker kamp av oss, mens Hatters hadde stått tidlig opp. Vi ble kjempet ut av stilen fra tidlig i første omgang, og resten av kampen var vi sporadisk farlige. Vi får gratulere Jones & kompani med seieren. Vi ramla kun èn plass ned. Fortsatt bak Sheffield United og Norwich, som begge har vært middels etter landslagspausen - og Burnley som tok et kvantesprang rett i tet. Burnley er min favoritt til å vinne Championship!

Cardiff falt ned til plass 18 etter tapet hjemme 0-1 for Coventry lørdag. Før det hadde de først en uavgjort og to seiere. Den siste seieren var borte mot laget vi møter hjemme lørdag, Wigan. Tallene er 5-3-6 og 12-14.

Laget ledes nå av Mark Hudson. Han spilte sin siste ligakamp så seint som 29. april for Huddersfield. Hudson fikk jobben som manager for en knapp måned siden da Steve Morison fikk kontoret ryddet, som igjen kom av en dårlig start. Sånn sett har Hudson fått en grei start på sin managerkarriere.

Han gjør som sin forgjenger gjorde, spiller Ryan Allsop i mål. I forsvaret er det langt mer åpent om hvem som spiller Ng, Romeo og Kiprè spiller mye, det er alt som kan sies. Midtbanen er heller ikke helt åpenbar. Ralls, O`Dowda, Rinomhota og Sawyers er kjente navn, mens andre er nye og delvis ukjente. Angripere fins det også!  Ojo og Harris har spilt i alle kampene til nå, med antall mål på til sammen 3. Kun 4 spillere har 2 mål skåret.

Noen må sitte på tribunen under kampen. Dunne får 2-3 uker ute, Willock er kanskje tilbake om halvannen uke. Balogun, Armstrong og Laird er alle i troppen! Tirsdag kveld er foreløpig 3 mann ute hos gjestene.

Litt kortere analyse denne gang på grunn av heftig fotballuke selv, med 6 kamper på 8 dager. Alle på reis borte fra Odda.
Skal ikke uttale meg skråsikkert denne gang. Like fullt føler jeg meg sikker på at vi tar med alle tre poengene ut stadionporten. Vi er såpass gira på å reise oss etter tapet sist at vi får ut mye av det beste i oss. ​