AV STEINAR SÆTHER

Èn fattig sjanse til å skåre i løpet av kampen, da fortjener en å tape! Vi kan skylde på at godeste Kane ikke var Morgan nok med seksløperen den ene gangen, men hva med alle de andre? Middels og middels minus kampen gjennom med unntak av Dieng. Han fikk lite å bryne seg på, bedre var ikke terrierne, imidlertid oser han av trygghet i alt han gjør. Målet var for orden skyld ikke hans. Sam Field var også ålreit. Stefan da? Like svak som resten av gjengen som jeg ikke har nevnt. Dårligste kamp for sesongen av oss!

Via tapet lørdag falt vi ned èn plass, til trettende. Vi må tre plasser opp for å finne løvene som tar den korte veien gjennom Londons gater. Den 10. plassen er opptjent gjennom en rekke uavgjorte kamper, hele 16 i tallet. Når så antall kamper med 3 poeng overstiger antallet tap, har du gjort deg fortjent til en plass over midten. Med målskåren 35-33 tilsier det også jevne kamper. Så, når framsto løvene fra reiret (The Den) som et spennende lag sist?  Løvene på Nat Geo Wild er tøffere!

Manager Rowett foretrekker Bialkowski med hanskene på. De mest brukte i forsvaret er Hutchinson, Cooper, Malone og Romeo. Midt på banen råder Woods og Wallace pluss ofte Thompson og Leonard. De som presumptivt skal skåre målene er eks`n vår Smith, samt Bødvarsson, Bennett og Bradshaw. Toppskårer er Wallace med 7 susere. Deretter har noen 4 og 3 hver seg.

På skadelista har løvene to spillere som antagelig ville spilt kampen fra start, sies det. Det gjelder Kieftenbeld og Mahoney. For vår del, akk! de samme som før. 

Tipper de Wijs kommer inn blant de tre i midten bak igjen. Vi kjenner jo alle Millwall sin foretrukne spillestil - som riktig nok har blitt moderert litt. Et ekstra blikk på Wallace, som er årets spiller blant løvene til nå.

Jeg tror ikke vi taper denne. Kan hende 0-0 ved pause blir til 0-0 ved sluttsignalet, men vi må da klare å skape et par, tre sjanser sånn at vi putter èn gang? Om ikke annet enn på straffe? Forventer - og forlanger! - at vi hever oss over status som tøffelgjeng sist. Det var virkelig trøstesløst 🙁