Av STEINAR SÆTHER

Fotballkamper avgjøres innafor de to lagees 16-metere, og det er der QPR har svikta til nå. 1200px-Wigan_Athletic_svg.pngDet hjelper kun måtelig å være kongene mellom disse strekene på banen. Vi spiller god fotball, det skal vi ha, men antall mål sluppet inn må reduseres og vi må skårepå flere av våre egne sjanser. Det er Championship for vår del oppsummert så langt.

Ny hjemmekamp på Kiyan Prince Foundation Stadium i ettermiddag når Wigan gjester oss. Manager Paul Cook kommer med en tropp som ikke skal kjempe høyt oppe på tabellen, det blir en kamp for å unngå nedrykk. De har plassert seg på plassen over nedrykkstrioen,jeg har forøvrig plassert dem èn plass lenger opp når status gjøres opp - oss har jeg satt opp på en 10. plass, det uten å være skråsikker på noe som helst, i et sterkt Championship-felt.

Latics begynte med 3-2 hjemme over nedrykkerne Cardiff, deretter har de tre tap uten å skåre mål, men med seks innslupne. 0-1 for Stoke i ligacupen også inniblant der igjen.

Marshall i mål, Fox, Robinson, Kiprè og Dunkley har spilt kampene bakover (de venter på Mulgrew), på midten Byrne, Lowe, Evans og Williams, og framme Moore som har ulike partnere - dette er i hovedsak laget til nå. Til denne kampen er minst fire mann ute, bl.aMoore som har best skåringsrate va angriperne.

Vi har to mann ute nå ettersom Amos underholder Wallace på sidelinja. Vi har dog gode spillere å erstatte Amos med, så tapet av Spurs-lånet skal være minimalt.

Vi har et solid grep på Wigan, særlig hjemme, og gjestene trives generelt dårlig i London. Må være lufta! Om en skal driste seg tips denne gangen også, ser jeg for meg ettmålsseier, og siden jeg bommer uke etter uke, vinner vi med to!