Av STEINAR SÆTHER

Den korte oppsummeringen fra kampen mot Hull er at vi var best foran begge målene - og vi hadde de nødvendige marginene på vår side, det må innrømmes. Vi spiller med hjertet utenpå drakta i denne kampen, Dickie er det aller beste eksempelet på det. Imidlertid har vi en intensitet i det vi gjør på banen nå, det i seriesammenheng - og kvaliteten er ofte veldig bra i alle spillets faser. For all del, våre motstandere vil skape sjanser, de vil skåre mål; vi må i kamper nøye oss med uavgjort, endog tape noen. 

Samtidig er ikke alle spillerne våre helt pigge ennå. Stefan mangler fortsatt noe spilletrening, Chair det samme, bakenfor er ikke Amos og McCallum langt unna. Field har lenger fram til tilbakekomst. Men dette ser lyst ut!

En trenger ikke lete lenge etter en manager med fortid i QPR hos Boro. Dagens sjef er jo Neil Warnock. Han ble kjøpt fri fra hans kontrakt med Crystal Palace og 1. mars 2010 skrev han under en av våre viktigste kontrakter gjennom tidende. Warnock hjalp oss til overlevelse i Championship med god margin etter flere strålende kamper. Så, sesongen etter, med Adel Taarabt i prima form, rykka vi opp i Premier League. 

Men han er kanskje ikke en like god PL-manager? I vår første sesong lå vi på 17. plass da han fikk fyken. Han var ikke enig i avgjørelsen men sier dog at han var stolt av jobben han hadde utført for QPR. Warnock hadde et godt poeng! Så kommer han tilbake som såkalt caretaker i 2015. Med seg hadde han da Kevin Blackwell - som i dag er assistenten hans i nettopp Boro. 
Warnock og Boro har ei ganske ukjent spillergruppe å plukke fra. Men noen kjenner vi fra før, nemlig Lumley og Hall, begge spiller fast. Andre å merke seg er Peltier, McNair, Bamba, Tavernier, Howson og Ameobi. Men er disse jeg nå har nevnt gode nok til å heve laget til sluttspillet? 

Hjemmelaget har åpnet likt med oss, først en U, så seier 2-1 hjemme over Bristol City lørdag. Seiersmålet kom helt på tampen av spilletida, og spillet var visstnok ikke det store kampen igjennom. Men seier er seier, og om Boro klarer å hanke inn seiere av denne typen, ja, så kan de være med ganske høyt på tabellen.

Det kan se ut som Austin kan spille igjen! Tror riktig nok ikke han starter men det vil være bra for troppen at han er på benken. God psykologi, rett og slett McCallum er ikke med i dag heller, kanskje lørdag, kanskje Oxford til uka. Amos nærmer seg... Klarer nå på morgenen ikke å finne så mye om Warnock sine karer, foruten at Browne nærmer seg spill igjen etter skade. I dag er for tidlig også her.

Vi skal være favoritter i de aller fleste kampene denne sesongen, det er helt fantastisk å tenke på. Vi tar gjerne med oss 3-0 også fra Teeside-området, men jeg tviler på at alt går vår denne gang, på Riverside Stadium. Ikke for det, for mannskapet har en herlig selvtillit, så jeg tror fortsatt på seier. Om et tips skal komme ut av mine fingertupper en del timer før avspark, så blir det 2-1 til oss.