Av STEINAR SÆTHER

Det har vært forbausende stille når det gjelder overganger rundt de røde djevlene denne gang. Jeg skimta så vidt en liten notis helt ute på høyrekanten i en lokalavis, kan ha vært i Gulbrandsdølen under annonsen for fenalår utgått på dato til halv pris, eller Indre Lierne Tidende ved siden av reportasjen om søya som slo i hjæl en brunbjørn. Samma det. Milde Jesus, så kjedelig det må være å holde med den klubben som aldri får medieomtale...

Vi slipper den kjedsomheten. Vi engster oss i stedet i lag for ikke å ha nok spisser. Og det er dessverre rett. Harry rakk aldri å hente inn en fullverdig erstatter for Loic Remy når Mourinho og oligarken med stadig større cabincruisere, sendte brevdua si med et altfor luftig pengebud til at vi kunne si "sorry Sam". Austin skadefri er førstevalget, om han blir enslig spiss eller får med seg Vargas er i det blå hodet til Harry lørdag kveld. Sandro er spennende, ja, for er beistet så mye beist som de sakkyndige rundt WHL sier, gjør det vondt i duellene.

Louis van Gaal fikk en super start på United-karrieren - det var før de tellende kampene begynte. Seks strake seiere i treningskampene er etterfulgt av ett tap og to U`er i serien - og jeg unnlater sjølsagt ikke å nevne resultatet mot MK Dons som fikk vår exit til å se ut som et anstendig tap. Nå er mye endra siden vinduet fikk stormhaspene på. Om de nye stjernene alle blir satt inn fra start veit bare Louis den gale. Om han gjør det, skal vi normalt slite. De ni som er ute av drift ville med et par, tre mulige unntak knapt vært på banene uansett.

Tre spørsmålstegn hos oss. Barton med mulig skade, som jeg trur han blir friskmeldt fra, og chilipepperne våre, Isla og Vargas, som kom tilbake til arbeidsplassen sin fredag kveld. Tipper Isla spiller fordi alternativet er mer eller mindre fraværende, Vargas blir kanskje reserve. Sandro starter, det vedder jeg en femmer på.

Van Gaal har som Harry prøvd 3-5-2 og ingen av dem kan ha blitt overbevist. Hva hjemmelaget velger på Gamle Trafford er jeg minimalt interessert i, men jeg ber på mine knær om at Harry sender gutta utpå i 4-2-3-1. Øh, kan godt hende jeg får skrubbsår og gangsperre...

Tips... Mye taler for at vi får en middels opplevelse. Hjemmeseier ligger i kortstokken sjøl om United normalt ikke skal være helt på topp enda. Vi må nok skape tre, fire store målsjanser for å skåre ett mål, og jeg trur ikke vi gjør det. Tipset mitt blir derfor 1-0 fordel smådjevlene.