Av STEINAR SÆTHER

Kampen borte mot Sheffield United blei akkurat så vrien som spådd. Vi endte derfor opp med et såkalt hederlig tap 0-1. Sjeldne er de kampene hvor det kun er en eneste stor målsjanse hele kampen gjennom, i den kampen var lagene såpass gode at de var aller bestpå å ødelegge mulighetene for hverandre.

I ettermiddag kommer langveisfarende Preston på gjestevisitas. Som forventa er ikke prestene like skarpe i tungemålet sitt som tidligere sesonger. Alex Neil og mannskapet befinner seg nede på 18. plass med 7-9-11 og 39-44 totalt. På sine reiser sør- og østoverhar de ofte endt opp med prestekjolen over hodet, for tallene viser svake 2-3-8 og 10-22. Formen gjennom jula og videre inn i det nye året er veldig svak. Siste seier var 15. desember og kom i enden av halvannen måned med gode resultater. Siden da har de kun0-2-4, et cuptap hjemme for Doncaster inkludert.

Presteskapet: Rudd står de fleste kampene i mål. Forsvarsjobben utføres ganske jevnt fordelt mellom Fisher, Huntington, Davies, Clarke og Hughes. Legg så merke til den skåringssterke midtbanen. Til sammen har 4 mann skåra hele 21 mål! Browne har 8, Barkhuizen5, Gallagher 4 og Johnson 4. Sistnevnte rastafariprest leverer også flere målgivende pasninger. Spissen å følge ekstra med på er Robinson, han har omsatt 9 sjanser i mål.

Fem prester reiser ikke til Loftus Road. Fire er skada og en må be om tilgivelse for sine synder denne helga. Hvem som da blir vikarprester er ikke kjent lørdag morgen. For McClaren sin del ser det ganske bra ut - selv om vi gjerne skulle hatt Luongo her ogikke i det fjerne Østen. Ellers er den vanlige trioen ute, og det antydes nå at en gang i februar kan de være tilbake.

Selv om prestene framstår som svakere enn årene før, messer de tidvis bra fra seg. Jeg er mer enn glad for tre poeng uansett seiersmargin. De har et lite forsprang på oss statistisk. Jeg trur likevel vi revansjerer oss fra åpningskampen i august (tap 0-1) oggår fornøyd på nærmeste pub for å feire seier 2-1. Vørterøl til prestene