I 2011 innbød vi til et slikt lotteri for å sponse drakten til Rangers første nordmann, Petter Vaagan Moen. Vi fikk inn så mye penger at det holdt både til å sette QPR-Norway-merket på Petters navn i 2010/11, og på Djibril Cissés i 2011/12.

De som betalte har fått delta i to trekninger, og den siste av dem ble holdt nå i sommer. Den endte med at Bjørn Johannessen fra Hamar vant Cissés signerte trøye for 2011/12, en premie han forhåpentligvis har fått i posten når dette leses.

For at engelskmennene ikke skal glemme oss nordmenn midt oppe i alle klubbens frierier til fansen i Asia, så prøver vi igjen.
Styret har allerede inngått en avtale om å sponse Cissé i år, men vi trenger penger til å betale regningen.

Derfor: Betal det du har lyst til å betale - i hele hundrelapper - men minst 100 kroner. Hver hundrelapp gir deg ett lodd i en trekning vi foretar ved sesongslutt. Premien er Djibril Cisses fulle kamputstyr - signert av spilleren.
Hvis klubben fortsetter å gjøre hva de har gjort de siste årene, så får vi dette utstyret sånn omtrent ved siste hjemmekamp i mai.

Send bidraget ditt til Eivind Vasstrand - konto 0532.39.04083.

Vi trenger drøye 80 deltakere, plassen i programmet koster i år 8500 kroner. Går vi med overskudd vil de ekstra pengene havne i et jubileumsfond styret oppretter for å markere supporterklubbens 25-årsjubileum i 2014.

HUSK: Merk innbetalingen med DITT NAVN og med SPONSORLOTTERI i meldingsfeltet. Det er vanskelig å inkludere deg i trekningen hvis vi ikke vet hvem du er.