Mark Warburton gjorde, som forventet, en nesten total utskiftning av de elleve som spilte på lørdag mot Huddersfield. Kun Josh Scowen, Ryan Manning og Yoann Barbet var igjen. Det betød tre debutanter i keeper Liam Kelly og midtbanespillerne Dominic Ball og Matt Smith.

Da ble laget som følger: Kelly i mål med sidebacker Kane og Manning foran seg, mens Barbet og Leistner var partnere i midtforsvaret.
Midtbanen med Ball, Smith og Scowen sentralt samt Chair og Pugh som kanter. Nahki Wells startet alene på topp i den sedvanlige 4-5-1 som Warburton har innført.

Livlig førsteomgang
Kampen ble ikke sendt som stream denne gangen da det er ESPN som eier rettighetene til Carabao-cup. Det var jo litt typisk at det var god underholdning på KPF stadium (ja, vi forkorter Kiyan Prince Foundation fra nå av...)

Bortelaget tok ledelsen etter 13 minutters spill. Diedhihou blir tredd gjennom alene med Kelly. Han runder keeperen og scorer fra død vinkel. God prestasjon og sette den!
Allerede minuttet senere skaper Nahki Wells balanse i regnskapet med en lekker sak. Ballen kommer på tvers på 18 meter, og Nahki "stjeler" nesten ballen da han er besluttsom og avslutter momentant. Ballen curles lekkert ned i keepers venstre hjørne og Wells har åpnet målkontoen for sesongen 2019/20.

10 minutter senere skulle hjemmelaget ta ledelsen ved Ilias Chair. Bra spill i forkant da Wells trer gjennom Pugh som legger lærebokmessig 45 grader ut i feltet. Der kommer Chair og skyter via en forsvarer fra 10 meter og ballen går utagbart inn bak en utspilt Bentley i Bristol City-buret.

Fem minutter før pause så skal det igjen være balanse i regnskapet da Bristol City gjør 2-2. Jack Hunt har ballen på høyrekanten av 16-meteren og trekker seg, litt for enkelt, inn i banen forbi Pugh. Avslutningen er det klasse over da han legger den lekkert i lengstehjørnet med venstrebeinet. Skjedde mye i førsteomgangen, men lagene gikk like langt i garderoben. 2-2.

2 omgang
Fortsetter mye som den første omgangen. Begge lag villige til å angripe, og muligheter i begge ender av banen. QPR har en stor sjanse etter 57 minutter da Manning legger et lavt innlegg i feltet som Chair kommer på fra kloss hold, men setter ballen rett utenfor. Like etterpå får Bristol City frispark i god posisjon. Liam Walsh klinker ballen i hjørnet via tverrliggeren og bortelaget er nok en gang i føringen.

Warburton må gjøre grep. Kane og Pugh er ferdig for dagen. Mlakar og Luke Amos kommer inn. Dominic Ball går ned på høyrebacken, og formasjonsendring til 4-3-3 i følge rapportene med Mlakar, Wells og Chair på topp. Noen minutter senere gjøres siste bytte da Charlie Owens kommer inn for Josh Scowen.

10 minutter før slutt så lukter Nahki Wells nettkjenning igjen, men tverrliggeren er i veien.

Bortelaget føler de har gjort jobben og gjør alt for å dra ned tempoet i kampen. Det lyktes de brukbart med. De kløner de midlertid til da Rowe legger Wells i bakken etter 86 minutter og dommeren peker på 11-meteren. Bildene viser at den er noe billig, men ja takk!  Ryan Manning får ansvaret for straffesparket og konverterer dette til scoring via stanga. Vi takker Warburton for at Wells slapp den jobben!

Det ender 3-3 og da er regelen direkte straffesparkkonkurranse.

O´Dowda  6-5
Matt Smith 6-5, tverrliggeren og ned på strek...
Eliasson 6-5, Liam Kelly redder!
Yoann Barbet kan avgjøre. Bentley redder!! Hvilket drama...
Taylor Moore må score. 6-6.
Lagene er like langt etter 5 straffetagere på hvert lag. En-mot-en videre.

Ilias Chair neste. 7-6
Tommy Rowe 7-7
Luke Amos. Lånet fra Tottenham scorer! 8-7
Bailey Wright. Liam Kelly redder og QPR er videre i ligacupen!!!

Kommentatorene melder om en strålende fotballkamp, med et lykkelig utfall for QPR sin del. Det er ikke hver sesong vi opplever dette. Herlig!!

QPR-Bristol City 3-3 (2-2)
5-4 (8-7) på straffespark.

Mål: Diedhiou (13), Wells (15), Chair (26), Hunt (41), Walsh (59), Manning (str.86)