Laget til Ramsey var ikke ulikt lørdagens mot Cardiff. To endringer var resultatet. Alejandro Faurlin fikk sin første kamp fra start på nesten ett år, på bekostning av Ben Gladwin og Clint Hill hvilte mens Grant Hall fikk sin første start i QPR-trøya.

Det vil si at laget ble slik:
Green, Perch, Onuoha, Hall, Konchesky var gjengen som skulle forsvare oss. Henry, Faurlin, Phillips, Luongo skulle vinne midtbanen og Chery skulle igjen være bindeleddet til Austin på topp.

Tidlig advarsel
Benik Afobe kom til en heading fra kloss hold allerede etter ett minutt spilletid, og ga oss et forvarsel om hva vi hadde i vente. Til tross for at QPR ristet av seg denne store sjansen, og produserte noe offensivt, så skulle det ikke ta mer enn drøye kvarteret på Molineux før hjemmelaget satte den første ballen i mål.

Benik Afobe sendte advarselen og var også budbringeren ved 1-0. Avslutningen kom fra kort hold og ble satt utagbart nede til høyre for Robert Green

Syv minutter og ny scoring
Chery prøvde seg like etter scoringen med et skudd fra utenfor 16-meteren. Ulvekeeper Martinez sprellet ned i sitt høyre hjørne og hindret utligning. 2-0 kom etter 24 minutter. Denne gang var det et skudd fra distanse nede i Green sitt venstre hjørne. Da var det over.
På samme tidspunkt ble følgende meldt på forumet  "Wolverhampton - QPR 2-3 Austin 42 Chery 69 Polter 90+1. Du leste det først her...."

Wolverhampton kjørte kampen og hadde full kontroll på begivenhetene. Det var frem til våre skinnende juveler begynte å røre på seg:)

Dette får du IKKE for £20 millioner
Duoen Phillips og Austin var ryktet som en dobbelpakke til WBA i sommer med en verdi på over £20 mill. De viste at det kunne vært en fornuftig investering. Da ting så som mørkest ut, Wolverhampton eide kampen og hadde QPR godt nede i lommen, så tryllet Phillips frem en nydelig krosser. I andre enden var det Austin som steg til værs og fra drøye fem meter pannebrasket inn reduseringen. 2-1 og definitivt match igjen.

Phillips, Phillips, Phillips
Etter scoringen var det Matthew Phillips matchen dreide seg om. Ikke mindre en tre gode avslutninger de siste fem minuttene av den første omgangen. Alle forsøk fra distanse. Først med høyrefoten, så med venstrefoten, så tilbake på høyre igjen. To gikk utenfor og en rett på Martinez. Phillips briljerte, men fortsatte der han slapp mot Cardiff; å bomme.

Endelig satt den!
Kanskje var det 15 minutter i garderoben Phillips hadde behov for. For etter 52 minutter satt den endelig for QPR sin desiderte beste spiller denne kvelden. Assistert av James Perch så trekker han seg inn i banen og bruker venstrebeinet. Markkryperen trer seg mellom bena på en Wolves-forsvarer og iinn i det lengste hjørnet. Nydelig.

Åpent og sjanserikt
Etter 2-2 målet så fortsatte begge lagene å satse offensivt. Onuoha var nær ved å heade QPR i ledelsen etter 55 minutter, men Martinez avverget. Chery fyrte fra lang distanse ute hell, før Afobe igjen prøvde seg på frispark fra hjørnet av 16-meteren. Hjemmefansen trodde de igjen hadde tatt ledelsen, men skuddet gikk i sidenettingen.

Høydepunktet
Det lå liksom i luften at noe stort var på gang, og ikke overraskende var det Matt Phillips som stjal showet og avgjorde matchen etter 72 minutter. Denne gang med en suser fra 25 meter og snuoperasjonen var komplett. For en heeeelt sykt deilig følelse. U R´sss

Den snikende usikkerheten
Martinez dro frem en strålende redning på Chery sitt frispark få minutter etter scoringen. Det blir det siste han gjør i matchen for Chery forlater banen rett etter frisparket og erstattes av Doughty. Når Luongo misser en stor sjanse ti minutter før slutt så kommer selvsagt usikkerheten snikende. Det er fremdeles lenge igjen...

God Faurlin byttet ut
Alejandro Faurlin unner vi alt vel og etter all skadeelendighet så leverte han en meget god forestilling. Etter 88 minutter var kreftene sluttkjørt og tyskeren Polter kom inn for å redde hjem tre poeng.

Nå var det 5 minutter neglbiting (også kalt tilleggsminutter) igjen.
...og jaggu holdt vi unna. Er´e mulig?

For en herlig onsdagskveld dette ble tilslutt. og for en kamp av gutta våre!
Vi bøyer oss i hatten.

"Wolverhampton - QPR 2-3 Austin 42 Chery 69 Polter 90+1. Du leste det først her...."
Ok, alle målscorere var ikke riktig. Uansett skal Magne Buset ha kred for å holde på troen i de mørkeste øyeblikk. Imponerende!

Til tross for en solid laginnsats så var kampens spiller uten tvil Matthew Phillips. En strålende kamp for hans del ble kronet med målgivende og to mål. Juvelen skinner!

Wolverhampton-QPR 2-3 (2-1)

QPR: Green, Perch, Onuoha, Hall, Konchesky, Luongo, Phillips, Chery (Doughty 78), Faurlin (Polter 88), Henry, Austin