Av KÅRE SVANG

Han vinner årets tippekonkurranse med 9 rette, ett tegn foran Geir Wang fra Tromsø som ender på 8 rette.

Den eneste tipperen blant de 12 beste som hadde tippet QPR-seier mot Blackburn, var Trine Dahl fra Straume. Totalt gikk Trine ut med fire riktige bortetegn på årets tipping, noe som er flest av alle de 12 beste tipperne.
Hun ender dermed på en flott 3. plass foran ni andre tippere som også endte på 7 riktige tegn.

QPR Norway gratulerer de tre på topp - Nils Johan, Geir og Trine!! GRATULERER!!

Rangeringen blant de med 7 riktige tegn finner dere i høyre kolonne - basert på antall riktige bortetegn og deretter uavgjorte.

Nils Johan Dahl skal få overført i overkant av kr 2 500.-.

Geir Wang og Trine Dahl på de neste plassene skal få hver sin flotte QPR drakt, valgfri hjemme eller borte. Om dere vil ha årets drakt eller vente til neste sesong bestemmer dere selv. Send en epost til qprkaare@hotmail.com på hva dere ønsker, og oppgi størrelsen på drakta. Vi trekker ut noen ekstra premier blant øvrige deltakere av årets tippekonkurranse. Resultatet publiseres så snart trekningen er gjennomført.

Internkonkurranser
Så vet jeg at det har vært noen interne konkurranser hos flere, og jeg vil gjerne vite hvordan det gikk med Hydrogjengen. Dere hadde vel noen ekstrakonkurranser også for å kåre en vinner?

I Tromsø feirer far Geir Wang over å ha slått sin sønn Oskar, mens det motsatt skjer i Oslo hvor Ola har slått far Stein Hanstad.

Trine Dahl, som ble nr. 3, slo knockout på samboer Geir og kan kalle seg beste tipper i heimen.

I QPR Norway må styret se at Allan Klo ble bestemann - han skal få nyte dette i noen måneder.

Takk for følget gjennom 15 tippekamper. Håper de fleste av dere har lyst til å bli med når vi drar i gang en ny runde til høsten.

Kåre S.

Komplett resultatliste:

.