Av STIAN KARLSEN

Det finnes både godt og dårlig nytt. Vi tar de dårlige først;

Trent Sainsbury har signert for PSV. Sainsbury har vært det klareste målet for McClaren i dette vinduet, men den saken er nå tapt. Den australske landslagsspilleren har valgt Nederland og PSV fremfor QPR. 

Ikke sikkert dette er dårlig nytt, men David Wheeler har gått på lån til League One og Portsmouth. Wheeler ble signert fr Exeter forrige sommer, men tross høye forventninger så har vingen havnet stadig lenger ned på listen over spillere som benyttes. Med to år igjen av kontrakten så tar han nå turen sørover til Portsmouth på sesonglangt lån. 

Unggutta binder seg!
Forrige uke ble det kjent at Darnell Furlong signerte ny kontrakt. Det er gode nyheter. Furlong har tatt steget og er en vital del av fremtiden til dette QPR-laget. Signaturen hans gjelder for tre nye sesonger på Loftus Road. 

Presset har også vært på Eberechi Eze om å signere en ny forbedret kontrakt. Eze sees på av de fleste som QPR sin nye "gullkalv", og det er derfor svært gledelig at han også har signert en ny kontrakt som binder ham til klubben i tre nye sesonger. Den signaturen kan vise seg å bli verdt masse penger for en, fremdeles, presset økonomisk klubb. Kanksje var det et sjakktrekk å vise Eze stor tillit ved å gi ham trøye nummer 10? 

Ny tysker? 
Toni Leistner er foreløbig vår eneste signering i dette vinduet. Ryktene vil ha det til at QPR har gjort et fremstøt mot Huddersfield for å sikre seg nok en tysk forsvarer.  Michael Hefele var viktig når Huddersfield rykket opp til Premier League 2016/17, men etter opprykket har han slitt med å få spilletid. 

27-åringen er trolig hissig på å spille førstelagsfotball, noe han garantert ville fått i QPR. Ser ut til å være en fornuftig løsning for alle parter, så denne dealen krysser vi fingrene for at skal bli en realitet. 

McClaren har gjort det klart at han ønsker et par spillere inn for at QPR skal ha en slagkraftig tropp til en lang championship-sesong. 

Overgangsvinduet stenger torsdag kveld kl.18:00. 

PS. Ryktene rundt en Freeman-exit har roet seg betraktelig. "No news is good news"


U R´sss