Av DAG HÅKON HELLEVIK

Før vi kommer så langt skal det hele avgjøres gjennom to semifinaler mot Wigan Athletic fredag 9. og mandag 12. mai.
Når vi også vet at fristen for å kjøpe billetter til en playoff-finale nødvendigvis må bli svært kort, så ønsker vi i den norske supporerklubben å stille godt forberedt.

Mange nordmenn
QPR-klubben satser på en solid nordisk kontingent dersom vi kvalifiserer oss til finale på Wembley, og da vi møttes i London 26. april ble det klart at svært mange satser på en ny tur dersom denne anledningen byr seg. På Wembley er det god plass, men vi vet fra før at QPR-fansen lett fyller det doble av kapasiteten på Loftus Road ved de helt store anledningene.

12 sesongkort
Vi i den norske supporterklubben disponerer 12 sesongkort, og vi har grunn til å tro at hvert kort vil gi anledning til å kjøpe minimum tre finalebilletter. I tillegg vil også de som er medlemmer av QPR i England få anledning til å kjøpe et antall billetter per medlemsnummer.
Supporterklubben sender i disse dager henvendelser til alle nordmenn med engelske medlemsnumre for å sikre at flest mulig av disse numrene kan bli brukt til en samlet bestilling.

Men: Vil du være med på en norsk fellesbestilling til en eventuell QPR-finale må du bestemme deg FØR semifinalene er ferdigspilt. Send en mail med ditt navn, ditt norske medlemsnummer og ønsket bilettantall til:

Kåre Svang <qprkaare@hotmail.com>

Skriv - og det er faktisk veldig viktig, «FINALEBILLETTER» i emnefeltet

VI MÅ HA BESTILLINGEN SENEST LØRDAG 10. MAI. Hvis det blir finale på oss kan vi da henvende oss til billettkontoret i London umiddelbart etter at billettene er lagt ut.

Prioritering
Vi kommer i utgangspunktet til å prioritere de som har vært deltakere i supporterklubbens sesongkortordning i 2013/14, samt de som låner oss sine medlemsnumre. Vi håper imidlertid å få tak i billetter til adskillig flere enn disse.

Kommer vi i knipe vil vi prioritere folk i den rekkefølgen de har meldt seg, så hvis du allerede har bestemt deg for å reise til en eventuell wembleykamp er det ikke noe sjakktrekk å vente til siste dag med å gi oss beskjed.

Bindende påmelding
Påmeldingen er å regne som bindende, for vi som driver med dette vil svært gjerne slippe ekstraarbeid med på- og avmeldinger i siste liten. Det betyr blant annet at du må ta høyde for at du kanskje ikke får de rimeligste flybillettene på så kort varsel.

Vi krever imidlertid ikke inn betaling før etter at QPRs finaleplass eventuelt måtte være bekreftet. Da må du imidlertid være forberedt på å betale umiddelbart når kravet kommer.