Han nevner ingen navn, men de fleste har fått med seg støyen som spesielt Barton skaper via det sosiale nettverket. Stephane Mbia ble i mai bøtelagt av QPR for å be samme Barton om et klubbytte på twitter, selv om midtbanespilleren selv hevdet at kontoen hans ble hacket.

Ex. QPR-spiller Jay Bothroyd havnet i trøbbel da han skjelte ut Sheffield Wednesday-supportere i perioden han var på utlån.

Tidligere twitrer
Clint Hill er heller ikke ukjent med twitter, selv om den siste meldingen fra hans side kom på nyttårsaften 2011, på et tidspunkt da flere QPR-spillere benyttet twitter for humoristiske meldinger seg i mellom.

- Jeg brukte alt for mye tid på twitter, tid jeg heller kan bruke sammen med mine to barn, sier Hill til Fulham & Hammersmith Chronicle.

Årets spiller
Nå oppfordrer Hill, som de to siste sesongene er blitt kåret til årets spiller i QPR, medspillerne til å ligge unna det sosiale nettverket.

- Det finnes mange som skriver kun for å få oppmerksomhet. Man må være forsiktig. Jeg vet om mange spillere som har fått problemer på ting som sies i et opphetet øyeblikk, sier han.