Av STIAN KARLSEN

QPR er inne i en aldri så liten blindsone. Ekstra viktig var det da at man siste moral og kom tilbake etter en litt traust 1 omgang hvor man kom under 0-1.

Warburton bruker dybden i troppen sin nå. Seny Dieng var, litt overraskende, tilbake i mål i denne matchen. Stefan Johansen på benken igjen. Dion Sanderson kom inn for en suspendert DIckie. Austin og Amos var også  nye fjes fra kampen mot Millwall i midtuken. Dykes og Wallace var ute med skader.

Tungstartet
Det flyter ikke for QPR for tiden. Hverken spillemessig eller resultatmessig er vi der vi var i januar. Innledningen mot Hull bar bud om mye av det samme vi har sett den senere tiden. Riktignok produserer Ilias Chair kampens første målsjanse etter 13 minutter da han fikk ballen på midten og satte fart i kontra mot Hull-målet. Innenfor 16-meteren fikk han avsluttet med venstrebeinet, men ex.QPR målvakt, Matt Ingram, fikk slått avslutningen i «trygg» sone.

Etter 26 minutter var det likevel gjestene som skulle ta ledelsen. Hull hadde corner og den ble slått med utoverskru på en duell i feltet. Den duellen tapes og nedfallsfrukten finner Forss først. Han banker ballen via tverrliggeren og ned bak streken med minst mulig margin, fra seks meter. Spillerne er usikre på om ballen er inne og fortsetter spillet, men dommeren blåser fort i fløyta og peker mot midtsirkelen etter hjelp fra mållinjeteknologien.  0-1 var en kalddusj.

Frustrasjon
Man kunne kjenne på frustrasjonen til QPR som ikke får det helt til om dagen. Et par sende forsøk, blant annet en brukbar heading fra Austin ga ikke resultater før lagene tuslet i garderoben etter 45 minutter. QPR slet mot et hardtarbeidende bortelag og trengte en pust i bakken.

0-1 mot Hull til pause gir grunn til bekymring.

Alvorlig skade
Tidlig i den andre omgangen så blir spillet stoppet i cirka kvarteret på grunn av en skade på Matt Ingram. Skaden oppstod i en duell med Albert Adomah som var en ganske uskyldig part i det hele. Mitt Ingram ble liggende og tilslutt båret ut i en ventende ambulanse utenfor Loftus Road. Man kunne se at begge lag var preget av det som skjedde. Ingram er som nevnt tidligere QPR-spiller og de fleste på begge lag kjenner keeperen godt. Vi ønsker Matt god bedring og håper han er tilbake på banen snart!

Kampen ble igangsatt etter oppholdet og QPR bestemte seg for å ta tak…

Odubajo inn…
Moses Odebaju kom inn for Luke Amos etter 70 minutter spilt. Det skulle vise seg å være et lurt trekk. QPR trykte på, og Chair slo ut med armene og ville ha straffe, men dommeren vinket spillet videoer. Etter 75 minutter skulle man få gjennombruddet og scoring.

QPR spilte tilnærmet power-play og rullet ballen ut på venstresiden til Odubajo. Han slo glimrende inn i feltet og Hull hadde tydelig sluppet i markeringen, for på fem meter midt foran mål kom Ilias Chair helt alene og kunne kontrollere inn utligningen. 1-1 og nesten halvtimen igjen å spille fotball.

QPR best, uten resultat.
Etter scoringen så fortsatte hjemmelaget en jakt på seiersmålet. Adomah hadde en ball i nettet fra kloss hold, men blir avblåst for offside. Den er av typen marginal, men vi får vel stole på dommertrioen/kvartetten.

Det nytter ikke og etter 15 (!) minutter med overtid så er kampen over. Det blir poengdeling på en ellers litt frustrerende aften.