Av DAG HÅKON HELLEVIK

Ett av de medlemmene som betaler kontingenten innen fristen vil bli trukket ut som vinner av trøya. Trekningen skjer på årsmøtet i London 7. november. Vedkommende får drakten som Charlie Austin brukte da han scoret to mål hjemme mot Rotherham på Stan Bowles Day!

Stan Bowles Fund
Supporterklubbens styre vedtok i august å gi overskuddet fra vår historiebok til fondet QPR har satt opp for å hedre Stan Bowles. Dette fondet skal gå til to formål. Halvparten av pengene som samles inn skal gå til pleie og omsorg for Stan, mens den andre halvparten skal gå til den britiske Alzheimer-foreningen.

Styret brukte pengene til å kaste seg inn i en auksjon over trøyene som laget brukte mot Rotherham. De 18 i QPR-troppen den dagen ble tildelt to trøyer som hver enkelt signerte etter kampen. Det første settet ble auksjonert på e-bay, og vi sikret oss to.

Ikke den samme uten
Vi kjøpte trøya til James Perch for 325 pund, samt trøya til selveste Charlie Austin for 820 pund. Til sammen utgjør dette nær 15.000 norske kroner.

Styrets begrunnelse for å gjøre dette er enkelt og greit at vår supporterklubb aldri ville vært hva den er i dag uten Stan Bowles. QPR-menigheten i Norge ville ikke vært så stor som den er uten 1975/76-laget, og det laget ville aldri vært hva så briljant som det var uten Stan Bowles.

Regnet ikke med overskudd
Historieboka var et prosjekt vi ikke regnet med å tjene penger på. Da vi startet var det i håp om at vi i beste fall skulle gå i null. Når vi likevel gikk med overskudd er det å støtte QPR-historiens beste spiller i en vanskelig livssituasjon det beste formålet vi kan tenke oss.

Derfor: Betal kontingenten når du får kravet fra oss og bli med i trekningen om et minne om både Stan Bowles og Charlie Austin, to navn som QPR-menigheten kommer til å huske svært lenge!