Konkurranseredaksjonen presterte å trekke ut selveste Kåre Svang som vinner av Chris Sambas signerte trøye fra siste sesong da vi forleden avsluttet sponsorlotteriet for 2012/13. Hvis du vil legge en hundrelapp i potten kan du bli eier av et tilsvarende klenodium neste år på denne tiden.

Selv om alt gikk riktig for seg (vi sverger) klarte vi å trekke ut to fra styret til de fire premiene. Eivind Vasstrand får Sambas signerte sko og Per Arne Eriksen får en signert bag mens Steinar Sæther får en usignert skjorte som trøstepremie.

Trekningen er gjort blant de av medlemmene som bidro til at QPR Norway det siste året har sponset en spiller i det engelske kampprogrammet.

Supporterklubben vil gjerne gjøre det samme også i 2013/14. Sponsingen er er god markering av vår eksistens i forhold til både det engelske supportermiljøet og selve klubben, men det koster mer enn vi mener at klubbens økonomi bør bære alene. Derfor ber vi igjen de medlemmene som ønsker det om å bidra.

For hver hundrelapp du legger inn får du ett lodd i et lotteri hvor premiene er signerte varer fra den spilleren vi ender opp med å sponse. Det vil være Samba dersom han fortsetter i klubben. Hvis ikke, er dette noe vi må komme tilbake til senere.

Hvis du vil med på dette sender du en mail til Kåre Svang på qprkaare@hotmail.com hvor du melder deg på. Betalingsinfo vil du få i retur senere.