Av STEINAR SÆTHER

Det er første sesongen Magne Buset fra Harstad har deltatt, og hvilken debut for førstereisgutten, som han kaller seg sjøl!
Hele 14 dobler har han sikra seg gjennom sesongen. Ingen av dem har vært himmelstormende, men du verden, han har hele tida vært med, nesten som en langdistanseløper som legger seg på plass to, tre fire i feltet hele løpet, så vinner han med en steglengde, det aller siste steget.

Knapp seier
Jostein Ormset kan hende ser på andreplassen som et nederlag, kun 1,65 i odds bak Magne. Lenge så det ut som Jostein skulle grisebanke oss andre, han leda et par runder på denne sida av nyttår med nesten femten i odds. Deretter har han hatt fullstendig oddstørke. Jostein fikk inn 7 dobler - som var av en annen størrelse enn Magne, dog altså det lille steget bak til slutt.

Undertegnede satsa også på de friske oddsene og spikra 6 av dem. Det ga meg en finfin tredjeplass, og det kun 0,72 bak Jostein!

Nummer 4 og 5 blei Roy Jensen og Geir Midttveit, også disse er debutanter, begge under 1,5 bak meg igjen. Tett og spennende til siste slutt. Det underbygges da også av at fire av oss på plassene ned til nr. 8, med fortsatt sjanse til sammenlagtseier, kun var ei eneste skåring til ett lag i våre respektive dobler, som lå mellom 12,3 og 15.

Rekorddeltagelse
24 deltagere fikk inn til sammen 102 dobler, mens 7 andre som "slang inn" enkelte dobler i starten var uten hell. 31 deltagere er ny rekord, og jeg ser for meg at vi fortsetter neste sesong også.

En pakke med snacks fra klubbsjappa er underveis til Harstad og Magne Buset.