Kampen smalt rett ut av startblokka med Zamora i duell med en midtstopper etter bare 2 minutter, men Foster i WBA-målet er våken og har skrumpet målet i det Zamora får fyrt av skuddet.
Så, etter 7 minutter, er det hjemmelaget sin tur. Fra venstre kant, rundt 16 meteren, kommer det første forsøket. Den stryker på utsiden av stolpen for Paddy's lengste hjørne.

De første 30 minuttene er det hjemmelaget som styrer. Gutta virker å mangle den agressiviteten og pasningsspillet som de har vist hjemme og gir hjemmelaget mye plass til å boltre seg. Det dårlige presset fører til et flott langskudd fra Dorrans etter 21 minutter. Paddy er på den, men han greier ikke å styre den utenfor stengene denne gangen. Fra 25 meter skulle man tro at han skulle redde denne, men skuddet var godt plassert.

QPR tar over
Etter målet våkner bortelaget. Først ut er Adel, men venstre foten er ikke favoritten og ballen triller noen meter på utsiden av stanga.
I neste angrep spiller Adel en herlig ball ned høyre flanke som Mackie løper ned, drar av en forsvarer og serverer den til Diakite som snur på 5-øringen inne i 16 meteren, som setter skuddet i nettveggen. Det begynner å lysne.

2 x Zamora
Nå er det Zamora sin tur igjen. Først legger Barton inn fra høyre med en lekker pasning med utsiden av høyrefoten. Zamora viser hvor sterk han er, og header rett på utsiden med en forsvarspiller som blindpassasjer. Like etterpå spiller Taiwo en flott lang pasning langs midten, men også denne gangen står Foster i veien.
QPR burde hatt 1-1 til pause. Kun en god Foster har holdt gutta fra å putte i mål.

Bortedominans
QPR kom ut i andre slik de avsluttet første, med høyt press og mye ball.
Første mulighet for skudd på mål fikk vi likevel ikke før Shaun Wright-Philips har kommet inn for Derry etter 56 minutter, og da hopper vi glatt over den eneste sjansen WBA hadde i den andre omgang kun halvminuttet etter byttet. Zamora legger inn fra høyre og SWP klemmer til på helvolley, men rett i en forsvarer (noen som er overrasket?.) Barton får også muligheten minuttet senere, men curler den rett utenfor mål.

Det virker som hjemmelaget begynner å bli fornøyd med at de leder, og parkererer den kjente bussen foran kassa og satser deretter på kontringer.
Helguson får endelig en sjanse etter et langt skadeavbrekk og kommer inn for Adel. Det samme gjelder for Traore, som kommer inn for Taiwo.

Taarabt-bytte
Sparky satser offensivt med en 4-4-2 for å få den forløsende utligningen. Byttet av Adel kommer ikke utenom forumets lupe og man kan diskutere om å ta ut den mannen vi kjenner som kan gi den forløsende pasningen, som Hughes beste taktiske øyeblikk som sjef for QPR.

Dessverre hjelper det ikke for gutta at de totalt dominerer denne andre omgangen. Vi sliter med å tråkle oss gjennom forsvaret til West Bromwich som spiller en god forsvarskamp. Ved å spille mot et etablert forsvar i 75 minutter så går den berømte lufta ut av ballongen til slutt ut og vi avslutter andre omgangen uten de helt store sjansene.

Et surt tap
Vi burde fått med oss et poeng fra denne kampen, men vi var ikke dyktige nok foran mål. Likevel tror jeg selvtilliten er like god etter denne kampen. Og, kanskje det går litt faen i gutta som VIL revansjere seg mot Tottenham.

Det satser jeg på. Da er undertegnede til stede.

Fakta
WBA: Foster, Ridgewell, Brunt, Thomas (Scharner 81), Dorrans (Andrews 71), Mulumbu, McAuley, Odemwingie, Dawson, Jones, Fortune (Long 59).
Benken: Daniels, Shorey, Hurst, Cox.

Mål: Dorrans (22)

Gule kort: Mulumbu (51), Ridgewell (61), Dorrans (70)

QPR: Kenny, Diakite, Hill, Derry (Wright-Phillips 57), Taarabt (Helguson 75), Mackie, Barton, Taiwo (Traore 77), Ferdinand, Onuoha, Zamora.
Benken: Cerny, Gabbidon, Buzsaky, Young.

Gule kort: Diakite (56)
Dommer: Mr J. Moss