Ferdinand og Bosingwa var begge tilbake etter strekkskadene. De utgjorde den bakre fireren med Nelsen som makker til AF i midtforsvaret og med Hill, til mange supporteres forundring, på venstresiden.
På midtbanen fikk Adel ny tillit etter innhoppet mot West Ham sist mandag. M'Bia ble flyttet fra forsvar til sentral midtbane som et defensivt anker med Granero og Park foran seg.
SWP tok seg av høyre kant som vanlig, med Zamora alene på topp.

Defensiv havarist?
Det er vanskelig å forsvare Hughes valg av venstre back, men kanskje hadde det noe med at Traore ikke er klar for 90 minutter?
Likevel, er det ikke bedre å sette Onuoha på høyre og Bosningwa på venstre? Disse har i det minste den farten som trengs i denne ligaen.

Lekker(t) forsvar
Med introduksjonen så forstod de fleste at Hill ville få en helvetes dag på venstre backplass. Kampen startet nemlig med at Long spurtet fra en treg Hill, la et perfekt innlegg rett på pannebrasken til Morrison som fikk stå helt alene foran en sjanseløs Cesar. Et nydelig angrep av hjemmelaget.

QPR fikk sin første sjanse etter 13 minutter da Adel i storform danset fremover, for deretter å bli sendt rett i bakken like utenfor 16-meteren. Frisparket fra Granero endte opp i en corner som det ikke ble noe av.

WBA
West Bromwich har startet årets liga knallgodt og vi var forberedt på at dette ville bli tøft. Etter 22 minutter var det på ny venstresiden som ble vårt svake punkt.
Innlegget gikk i beina på Anton Ferdinand, som i stedet for en forventet klarering sender ballen rett til en ventende Zoltan Gera. Fra 20 meter setter han ballen lavt i hjørnet, utagbart for Cesar. Aldeles håpløst forsvarsspill fra vår variable midtstopper.

I et knapt kvarter lå fansen nede for telling, og hvem vet - kanskje så vi en annen divisjon i hvitøyet (?).

Stjernetreff
Så, i det 35. minutt, fikk vi se kanskje kampens største prestasjon.
Granero kastet et raskt blikk opp, og fra midtbanen sendte han en delikat pasning inn i WBAs 16-meter. Der fullførte Adel Taarabt et perfekt løp, dempet pasningen på brystkassa, og avsluttet med hel volley til 20 i stil.

Om marokkanerens scoring mot West Ham var klasse, var dette målet som hentet ut av en hvilken som helst sluttspillkamp i et hvilket som helst verdensmesterskap.
Aldeles nydelig var det. Et øyeblikk som får en stakkar til å glemme all elendighet i en ellers miserabel omgang med fotball.

Traore inn, Hill ut
I pausen ble Hill erstattet med en lyshåra Traore, som sørget for en umiddelbar forsterkning av venstresiden. Plutselig tok QPR tak i kampen og styrte store deler av 2. omgang.

Desverre, for oss forsvarte hjemmelaget seg godt. Når innleggene kom fra flankene var midstopperne der og klaerte enkelt og greit.
Etter hvert gikk det i stå for QPR. Mangelen på bevegelse gjorde det enkelt for hjemmelaget og i det 85 minutt resulterte det i en ny ball for Cesar å plukke ut av nettet.

Ingen sluttspurt
Kampen var i realiteten over. Granero fikk likevel til en utligning 2 minutter på overtid. Et vakkert mål som ble plassert utagbart til side for WBAs keeper.

Det virker som de svake resultatene begynner å sette sitt preg på spillerne våre. Det gir utslag i at rytmen i laget ikke er der.
Det er vanskelig å se at Sparky hadde noe plan på hvordan vi skulle komme oss gjennom et godt organisert hjemmelag. Når vi da i tillegg ble ruskete bakover og Hill blir valgt på venstre beck med sine helt klare mangler i denne posisjonen, blir det vanskelig å vinne kamper.

Kynisme
Det er betydelige mengder offensive kvaliteter i dette laget. At Hughes ikke ser ut til å fokusere på mer kynisme defensivt og heller satse på overganger er for meg pussig.

Nå har han snart fått tilbake hele sin startfirer i de bakre rekker. Da forventer jeg at han rydder opp får stengt låvedøra. Dette må være prioritet nummer én.
Det offensive vet vi er der.

Onward and upwards!

Se video her:

Fakta
WBA - QPR 3-2 (2-1)
Mål: WBA: Morrison 5, Gera 22, Mulumbu 85.
QPR: Tarrabt 35, Granero 90

Gule kort: Tamas, Mulumbu, Park, Mackie

Tilskuere: 23.987

QPR: Cesar, Bosingwa, Ferdinand, Nelsen, Hill (Traore 45), Granero, M'Bia (Hoilett 10), SWP (Mackie 33), Tarrabt, Park, Zamora
Ubenyttede reserver: Green, Cisse, Onouha, Faurlin