AV: ANDERS HOLE

Nå skal det altså brakes løs. SÅ mange kamper har gått. Blod, svette, slit og tårer har dryppet på gressmattene nede i, kanskje, verdens tøffeste liga. Her må man alltid vise 100 % spirit og kjempe i hver eneste takling. Som man pleier å si i England: "It all comes down to this".

Herre Jesus, Guds skapelsesverk, jeg gleder meg. Jeg blir nesten overtroisk og religiøs når jeg ser at morgendagen bringer en av de viktigste kampene de siste 10 årene i QPR-historien. Det har vært mange kamper som har vært must win, men denne er MUST win. Det er ikke snakk om at vi skal svelge kameler og innse nederlag. I morgen skal det være BÅNN gass og hardt kjør helt fra dommeren Lee Mason blåser igang kampen.

Lee Mason er en dommer vi har et blandet forhold til. Dette var mannen som dømte straffespark og rødt kort til Shaun Derry etter at Young filmet i tillegg til å være i offside. Kanskje tidenes dårligste avgjørelse i engelsk fotball. Han dømte også kampen vår hvor vi vant 0-1 på Stamford Bridge i februar ifjor.

Nei, jeg klarer virkelig ikke å skrive mer. Jeg gleder meg altså for mye til denne kampen. Undertegnede får ikke dratt til London, pga eksamen og en bortreist QPR-far som skal til Sverige for å spille på hester. Makan til prioriteringer. Dere som skal dit må virkelig heie litt ekstra for meg også. Hyll gutta frem og bær dem fra start til slutt.

COME ON YOU F****ING RRRRR'SSSSS!