Av STIAN KARLSEN 

9-3-15 er fasiten i Ian Holloway sin andre periode som QPR.manager. Ikke så veldig spesielt i seg selv, men perioden er en jojo-opplevelse man sjelden ser maken til. Kun tre uavgjorte kamper på 27 kamper er spesielt i seg selv.

To av disse uavgjorte-kampene var på en uke i overgangen januar/februar (Fulham hjemme, Newcastle borte), mens den tredje og siste var bortekampen mot Leeds (0-0) i mars. Resten av kampene har altså endt med en vinner, og de fleste dessverre i feil retning.

Lengre nedturer enn oppturer
Holloway sin periode begynte med en sterk seier mot Norwich, men oppturen der ble særdeles kortvarig. Seks strake nederlag skulle følge etter den seieren. Det var desember måned og mørketid  og man begynte også å se mørkt på Holloway sin fremtid i klubben. 

Nesten som troll i eske snudde det på nyttårsaften hvor man slo Wolverhampton på bortebane. Seieren der ble fulgt opp med to nye triumfer før den tidligere omtalte uavgjortkampen mot Fulham. Deretter startet en ustabil periode med en rekke jojo-opplevelser. Denne perioden inneholder et trasig hjemmetap mot Burton, en strålende uavgjort mot Newcastle borte samt tap og målløshet mot nedrykkskandidat Blackburn (0-1). 

Opptur nummer to
Opptur nummer to under Holloway kom fra slutten av februarmåned og holdt på nesten kontinuerlig i en måned. Sett bort fra tap 2-1 i Preston er denne perioden, resultatmessig knallbra lesning. Perioden gir totalt 5-1-1 og plasserer QPR som formlag nummer én i championship. Perioden startet med 4-1 borte mot Birmingham og avsluttet med 5-1 hjemme mot tabelljumbo Rotherham. 

Pågående nedtur
Etter opptur så kommer det alltid en nedtur, men hvem kunne vel forutse at "hverdagen" mellom aldri skulle være tilstedeværende. Fra den strålende perioden i februar/mars så er det nå fem strake nederlag som står i skriften. At alle disse kampene attpåtil har endt med ettmålstap er selvsagt surt, men når sant skal sies så har ikke laget fortjent all verden av poeng i denne perioden. Det virker som om det ble gjort et "skippertak" for å redde plassen i championship, og at man senket skuldrene og ta det rolig for restene av sesongen. 

Dette såkalte "skippertaket" ble i så fall sløvt utført, for man har nemlig fremdeles ikke fornyet kontrakt til divisjonen i lomma med tre kamper igjen å spille.

MAIN-Stoke-City-v-Queens-Park-Rangers-Premier-League.jpg
Selv om det er traurig i QPR om dagen, så kan vi trøste oss med at det alltid er noen som har det verre. 
I dette tilfellet Birmingham som har ansatt Harry Redknapp som Gianfranco Zola sin etterfølger. Lykke til!


Vi tar gjerne en ny opptur på tampen av sesongen og den bør starte allerede mot Brentford til helgen. Det hadde reddet en del av sesongens ære, plassen i divisjonen, Ian Holloway som manager og en rekke QPR-supportere med svake hjerter. 

Let´s go for it!!!

U R´sss