For her har vi et lag i klar framgang etter en svak start, et lag med svært gode enkeltspillere som har vist absolutt godkjent banespill og som tidvis har dominert mot solide motstandere. Det siste så vi både mot Tottenam og Everton. Med unntak av mot Swansea har da også alle tapene våre vært med bare ett mål. For det skjer alltid noe ekstraordinært i vår disfavør som bidrar til dette ene, avgjørende målet.

Uflaks?
Mot Tottenham ryker ledelsen på et absurd selvmål. Faurlin taper ballen av syne et lite sekund med det resultat at kula daler med fra himmelen, treffer ham i ryggen og ruller i mål.

Mot West Ham setter Hughes inn Diakite etter 56 minutter, og innbytteren takker for tilliten ved å skaffe seg to gule kort på 16 hektiske minutter.

Mot West Brom setter en upresset Anton Ferdinand en klarering rett i beina på Zoltan Gera som sier takk og amen.

Mot Everton setter Distin en heading i stolpen og ut. Cesar, som har kastet seg mot ballen uten å rekke fram, får returen fra stanga i låret og slår den i mål.

Mot Arsenal velger Mbia å sparke ned en motstander - liggende etter først selv å ha fått frispark. Deretter får Rangers ti gjenværende spillere oppleve at Arsenal i sluttminuttene scorer rundens klareste offsidemål.

Spådom
Tipsene foran Reading-kampen går ut på at vi leder 1-0 etter 85 minutter, men at Reading utligner ved at en klarering fra Nelsen treffer Mikele Leigertwood i bakholdet og går i mål fra midtstreken. Deretter sklir Taarabt på et bananskall når han skal ta straffen vi blir tildelt på overtid. Oddsen på dette dobbeltveddemålet er beskjedne 3:5.

Slikt skjer bare med QPR for tiden, uten at vi begriper hvorfor.

Så som Mario Balotelli ville sagt det: Why always us?